Iată ce să porți la 50+ 10 ținute care te vor face stilată!

Culorile ne influențează emoțiile și starea de spirit. Atunci când îmbraci o ținută gri, lipsită de splendoare și formă, vrei nu vrei, te simți mai tristă și mai plictisită decât de obicei. Iar când îmbraci un pulover vibrant și expresiv, îți încarci bateriile și viața capătă o nouă culoare. Prin urmare, îți propunem să faci o mică revoluție în garderoba ta și să uiți odată pentru totdeauna de ținutele neutre și plictisitoare.

Ținute pentru femei de 50 de ani

Ca să te simți frumoasă și plină de viață trebuie îndeplinite câteva condiții. Pe de o parte, stilul trebuie să fie vibrant și energic, iar pe de alta, să fie confortabil și elegant. De aceea, îți recomandăm să îmbraci o ținută expresivă, croită lejer, care să-ți faciliteze mișcarea și să-ți reflecte personalitatea.

Pe de altă parte, expresivitatea este dată nu numai de culori, ci și de imprimeuri, croială sau fasoane. Un look proaspăt, care se distinge printr-un imprimeu sau un croi neobișnuit, te va evidenția din mulțime și îți va da un aer tineresc.

Experiența arată că un look proaspăt, energic și expresiv poate fi alcătuit chiar și din tonuri clasice precum negru, alb și gri. Mai ales când există un joc de contraste. Contrastul întotdeauna întinerește. Aici contrastul este dat de tandemul alb-negru, dar și de un accesoriu etnic, neobișnuit.

Ținute casual femei 50 ani

Și totuși, farmecul este dat în special de culori. Ca să arăți tânără, mai întâi de toate, trebuie să te simți tânără, iar accentele strălucitoare îți pot da o mână de ajutor. Cine a spus ca la 50 de ani trebuie să te îmbraci plictisitor? Câteva accente vii nu vor face rău nimănui.

Dacă îți plac ținutele monocrome, de culoare neagră, poți dilua din strictețea lor cu diferite accesorii. Accesoriile îți vor sublinia individualitatea și îți vor face ținuta mai expresivă. De obicei, 1-2 accente vii sunt suficiente, însă ele trebuie diluate cu nuanțe clasice, ca să nu arăți ca un pom de Crăciun.

Nu uita că o ținută bine gândită înseamnă o armonie perfectă între texturi, accesorii și culori. Tonurile trebuie să se asorteze bine între ele, și cel important, să-ți completeze perfect tonalitatea feței și a părului. Asortând corect culorile și formele, un aspect obișnuit se poate transforma într-unul spectaculos.

Ținute elegante femei 50 ani

Culorile ne influențează aspectul. Unele culori ne șterg câțiva ani de pe chip, iar altele ne fac să arătăm mai bătrâne. Printre culorile avantajoase la 50+ se numără alb, albastru-deschis, roz-pudrat, coral, toate tonurile pastelate și nuanțele cremoase. Toate acestea întineresc chipul și te fac vizual mai ușoară.

Și nu uita de accesorii. Imaginează-ți cum ar arăta modelul fără ochelari de soare, poșetă, cercei, eșarfe sau pandantiv. Risc să presupun că mult mai plictisitor. Fiecare ținută, mai ales cele în tonuri neutre, trebuie să aibă unul sau două accente care te scot în evidență.

După 50 de ani contează nu doar aspectul, ci și confortul. E foarte important să te simți bine. Prin urmare, alege haine de calitate, din țesături moi precum inul, bumbacul, mătasea sau șifonul. Ele îți vor da un aer nobil și elegant și te vor face să te simți bine.