Machiajul întinerește: Dovada că orice femeie poate să arate spectaculos!

Femeile tinere se descurcă lejer fără machiaj datorită prospețimii naturale, părului sănătos, tenului strălucitor și trăsăturilor expresive ale feței. Dar odată cu apariția ridurilor, petelor de vârstă, pungilor de sub ochi și pleoapelor căzute – devine tot mai dificil să arăți îngrijită și atrăgătoare fără a recurge la make-up.

Stefan Subotich, un stilist din Serbia, de mai bine de 10 ani le întoarce femeilor tinerețea. El spune că fiecare femeie poate și merită să arate bine. Iată câteva transformări uimitoare realizate de acest stilist.

Femei înainte și după stilist

Un make-up bun întotdeauna are efect de întinerire, de altfel de ce l-am mai purta? Pentru a ascunde petele de vârstă, capilarele dilatate și pungile de sub ochi, ai nevoie de un fond de ten bun, de exemplu MaxFactor.

Da, poate că machiajul nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi încredere și stimă de sine!

În primul rând, machiajul întinerește vizual pielea, o face proaspătă, netedă și strălucitoare. În al doilea rând, cosmeticele adaugă energie și vigoare chipului tău, în special fardul și rujul. Iar în al treilea rând, machiajul subliniază trăsăturile feței și îi conferă acesteia expresivitate.

Uite cât de bine arată această femeie! Stefan susține că pentru a arăta mai bine, nu ai nevoie de 10 straturi de fard. Un stilist bun se descurcă cu unul.

Fiecare femeie este elegantă și grațioasă în felul său. Și toate femeile vor să-și sublinieze rafinamentul, indiferent de vârstă.

Machiajul nu împrospătează doar pielea, ci și starea de spirit a unei femei.

Femeia din imagine nu doar arată, ci și se simte mai frumoasă și mai sigură de sine.

Un machiaj corect echilibrează trăsăturile feței, conferă ochilor expresivitate, iar feței senzualitate.

Chiar dacă vârsta sau diferite afecțiuni ale tenului își lasă amprenta pe fața ta, întotdeauna poți arăta bine datorită unui machiaj inspirat.

Nu există sarcini pe care să nu le poată rezolva fardul și fondul de ten.

Citește și: Secretele italiencelor: 14 reguli de stil furate de la cea mai stilată națiune!