Machiaj ca la carte: Un stilist din Rusia își transformă clientele în adevărate prințese!

Ulyana Starobinskaya este o stilistă renumită din Sankt Petersburg, care își găsește inspirația în femei de rând: de la studente până la pensionare. În doar câteva ore, Ulyana își transformă clientele complet. Ea susține că o tunsoare bună și o sesiune profesionistă de make-up nu schimbă doar imaginea unei femei, ci și starea de spirit a ei.

Femei înainte și după stilist

1. Femeia din imagine își dorea să arate ca celebra Dita Von Teese, actriță americană, supranumită regina burlescului. Zis și făcut.

2. Indiferent de aspect, nu uita de ruj. Rujul poate deveni accentul care răspunde de expresivitate.

3. De regulă, transformarea decurge în trei etape: schimbarea tunsorii, aplicarea machiajului și actualizarea accesoriilor.

4. Coafura, machiajul și accesoriile te pot transforma în totalitate. Fiecare detaliu contează, începând cu forma podoabei capilare și terminând cu tehnica de vopsire a părului.

5. Ulyana acceptă femei de diferite vârste și cu probleme de diferită natură – începând cu schimbările legate de vârstă și terminând cu acneea sau afecțiuni serioase ale tenului.

6. Din spusele ei, nu există obstacol ce nu poate fi depășit.

7. Cel mai mult contează cum lucrezi ochii, pomeții și buzele. Aceste trei elemente răspund de expresivitate și de modul cum percepem fața unei femei.

8. Un machiaj bun echilibrează trăsăturile feței, diluează imperfecțiunile tenului și adaugă chipului senzualitate.

9. Dar nimic nu ar fi fost posibil fără accesorii și tunsoare. Accesoriile sunt importante pentru că distrag atenția de la micile imperfecțiuni pe care machiajul nu le poate ascunde.

10. Stilista spune că fiecare femeie poate să arate ca o vedetă de cinema și majoritatea vedetelor, fără machiaj, nu arată cu mult mai bine.

11. Eleganță ridicată la absolut!

12. Secretul frumuseții se ascunde în detalii: nuanța părului, accesoriile, tonalitatea tenului, machiajul, accentele etc.

13. Acesta este motivul pentru care avem nevoie de stiliști, cosmeticieni și machieuri.

14. Un machiaj discret și o tunsoare bună pot schimba complet chipul unei femei.

15. Asta da transformare!

Citește și: Nu există femei urâte, ci doar femei leneșe: 4 reguli de stil de la Coco Chanel!