La 52 ani și-a făcut tatuaj la buze și sprâncene! Rezultatul a surprins-o

Machiajul permanent a devenit un adevărat trend în ultimii ani. Nu este surprinzător, deoarece face viața mai ușoară pentru femei.

Iată povestea unei doamne care și-a schimbat viața prin machiajul permanent:

”Mi-a plăcut întotdeauna aspectul sprâncenelor și a buzelor tatuate, dar la vârsta de 52 gândul că tatuajele sunt rele, periculoase și vulgare mereu s-a învârtit în cap.

Ne-cătând la aceasta, am decis să sun la un salon de înfrumusețare.

Administratorul m-a consultat pe scurt. Mi s-a spus că nu este recomandat să-mi vopsesc sprâncenele cu henna înainte de procedură. De asemenea, trebuia să mă asigur că am pielea curățată de machiaj și de impurități.După consultație, am stabilit ora ședinței și tot ce îmi rămăsese să fac, era să aștept.

În ziua stabilită, dimineața am urmat toate recomandările administratorului și până la  ora 10 eram deja în salon.

În primul rând, meșterul a făcut un marcaj al viitoarelor sprâncene și m-a dus la oglindă pentru aprobare.A fost un pic înfricoșător, pentru că cât de bine stabilim acum forma depinde de cum voi arăta în următorii ani. După câteva ajustări, meșterul s-a apucat de treabă.

Spre surprinderea mea, procedura a fost destul de suportabilă și am suportat cu ușurință toate manipulările.

Tatuarea buzelor a fost realizată conform aceleiași scheme, aprobând forma și umbra viitoarelor mele buze.

În procesul de lucru, meșterul a prelucrat cu un gel anestezic locul unde a fost aplicat tatuajul și senzațiile au devenit mai plăcute.

Când s-a terminat procedura, m-am dus spre oglindă și nu mi-am putut crede ochii.

Sprâncenele și buzele arătau perfect. Arătam parcă după o vizită la un make-up artist, cu excepția faptului că machiajul meu nu va dispărea mâine dimineață, ci va fi cu mine cel puțin un an.

Meșterul mi-a dat instructaj pentru îngrijirea machiajului permanent și am respectat cu strictețe instrucțiunile.

După ce crusta s-a decojit și sprâncenele și buzele mi s-au vindecat complet, păreau foarte frumoase și naturale. Acest efect va dura de la 1 la 2 ani.

Sunt deja convinsă că după acest timp voi repeta cu siguranță procedura.”

Iată și alte lucrări de machiaj permanent: