La 50 de ani totul abia începe: 30 de tunsori minunate ca să fii mereu tânără și stilată!

Vremurile s-au schimbat. Astăzi o femeie de 50 de ani e considerată femeie în floarea vârstei. Și tinde să arate corespunzător. Dacă ai trecut de 50 de ani nu înseamnă că e momentul să-ți strângi părul în coc și să uiți de tunsorile stilate pe care le purtai când erai mai tânără.

Coafura este un instrument excelent de întinerire atunci când este potrivită corect. Dar cum să găsești din oceanul de oferte o tunsoare cu adevărat bună? Simplu, te ajutăm noi, iată 30 de modele minunate pe care merită să le încerci.

Tunsori bob cu volum la spate

Coafura bob este perfectă pentru femeile cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață.

Tunsoarea bob poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește atât femeilor tinere, cât și doamnelor mai în vârstă. În plus, bobul e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și tineresc. Îți recomandăm să alegi un model în scări, deoarece se descurcă mai ușor cu volumul.

Tunsori bob scurt în scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. O astfel de tunsoare va adăuga vigoare chipului tău, corectând ovalul feței și diluând imperfecțiunile tenului.

Tunsoarea arată modern, sofisticat și ascunde semnele bătrâneții datorită bretonului alungit și aranjării stratificate. Mai jos poți să compari diferența dintre o tunsoare pentru păr lung și o coafură bob în trepte (la final).

Tunsori bob păr rar

Odată cu înaintarea în vârstă părul nostru devine rar și cărunt. Încărunțirea este inevitabilă și fiecare femeie luptă în felul ei cu acest fenomen. Unele femei acceptă modificările ca ceva firesc, altele apelează la tot felul de șmecherii. Noi îți propunem să îți accepți culoarea firească a părului, dar să-i dai un fason neobișnuit.

Părul cărunt poate căpăta un aspect nobil și contemporan dacă este decolorat complet și recolorat într-o nuanță platinată, saturată și uniformă. O asemenea coafură arată mult mai elegant decât atunci când părul este pe jumătate încărunțit.

Tunsori bob scurt la spate

De altfel, ce-ar fi să experimentezi un pic cu nuanțele? Cine a zis că după 50 de ani nu se poartă nuanțe (convențional) tinerești? Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie.

Tunsori bob păr mediu cu breton

Un avantaj al tunsorilor pentru păr mediu este că ascund bine cutele, ridurile de expresie, pungile de sub ochi, petele maronii și capilarele pronunțate. Da, tunsorile pentru păr scurt împrospătează chipul, dar se descurcă mai rău cu toate aceste nevoi.

De altfel, tunsoarea poate fi completată cu breton. Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura, fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi.

Tunsori bob scurt filat

Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie. De altfel, tunsoarea bob scurt filat e opțiunea ideală pentru deținătoarele de păr subțire.

Aceasta arată feminin, elegant, stilat și diluează semnele bătrâneții datorită bretonului alungit și aranjării în trepte, ce adaugă volum și nivelează conturul feței.

Tunsori bob scurt asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Tunsorile bob asimetrice, pentru păr scurt, sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos.

Citește și: O femeie elegantă este o femeie frumoasă: 8 reguli de bază ale femeii elegante!