Irezistibil de elegante: 5 obiceiuri vestimentare ale femeilor care își cunosc adevărata valoare!

Un aspect elegant înseamnă stimă de sine, înseamnă imagine de sine și încredere în sine. Iar piesele vestimentare și accesoriile stilate sunt cea mai rapidă cale de a atrage privirile pline de admirație ale celor care te înconjoară.

O femeie care se respectă și își cunoaște adevărata valoare întotdeauna va găsi timp pentru a-și reîmprospăta inteligent garderoba, fără să arunce bani la întâmplare pentru orice bunuri de larg consum. Prin urmare, astăzi vom discuta despre 5 obiceiuri vestimentare, care evidențiază o astfel de doamnă din mulțime.

Sfaturi de stil pentru femei

Femeile elegante nu poartă falsuri

O femeie sigură pe sine nu e înfometată după mărci renumite și nu va cumpăra niciodată falsuri de proastă calitate doar pentru a-și crește încrederea sau statutul pe seama unei sigle. De altfel, aceasta va alege, mai degrabă, o marcă de pantofi mai puțin cunoscută, în schimb de calitate superioară.

Ca să nu cazi în plasa nenorociților care vând falsuri la preț de lux, fii atentă la etichetă, certificate, cusături, căptușeală, nasturi, capse și alte accesorii. La o examinare minuțioasă, carențele vor ieși la iveală.

Citește și: 6 sfaturi utile pentru creșterea stimei de sine la o femeie

Trucuri femei frumoase

Femeile elegante selectează accesorii stilate

Atunci când vorbim de stil, nu există lucruri mărunte sau nesemnificative. Orice detaliu care îți completează ținuta contează. Iar o femeie care se respectă, știe cum să profite inteligent de acest lucru, de aia alege cele mai stilate accesorii. Atenție, stilat – nu neapărat înseamnă scump. Astăzi, poți găsi o mare varietate de bijuterii frumoase și de calitate, la un preț foarte loial, dar care vor adăuga prospețime și rafinament look-ului tău.

Important este să știi cum să integrezi armonios accesoriile în ținuta de bază, luând în considerare stilul, tonalitatea și scopul pentru care îmbraci această ținută. Nu te teme să experimentezi!

Citește și: Iubeste-te! si te vor iubi! 3 semne care trădează lipsa stimei de sine

Ținute elegante femei

Femeile elegante nu se îmbracă provocator

O femeie care își cunoaște adevărata valoare știe foarte bine că nuditatea a devenit plictisitoare, mai bine zis, nuditatea seacă, care nu e completată cu nimic altceva – caracter, inteligență, charismă.

Prin urmare, acestea nu-și completează garderoba cu piese vulgare, care planează la limita decenței, conștientizând foarte bine că o ținută enigmatică, rafinată și stilată o face mult mai seducătoare și dorită, decât un look frivol.

Citește și: 5 modele de lookuri elegante de toamnă, pentru femeile plus-size

Sfaturi pentru încălțăminte femei

Pantofii femeilor elegante sunt scumpi și de calitate superioară

O femeie care se prețuiește pe sine, înțelege că pantofii buni, confortabili și stilați o vor costa mult, dar merită să dai acești bani. În loc de două duzine de pantofi ieftini și de calitatea a doua, aceasta va cumpăra doar 2 perechi, dar de o calitate incontestabilă.

Apropo, e demonstrat științific că majoritatea femeilor se simt mai sigure, mai fericite și mult mai bine în largul lor atunci când sunt pe tocuri. Nu întâmplător, Marilyn Monroe sublinia cu o doză sănătoasă de ironie: „Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea.”

Citește și: Ghid pentru curățenia locuinței: 10 obiecte indispensabile pentru o curățenie de durată!

Trucuri de stil vestimentar femei

Femeile elegante au propriul stil

Femeile care se respectă sunt independente de capriciile modei și se îmbracă așa cum le place, nu cum le dictează industria. Desigur, bunul gust și moda sunt noțiuni complementare, dar pentru aceste femei, prima va avea întotdeauna prioritate.

O femeie sigură pe sine nu e înfometată după modă și nu va îmbrăca anumite articole în detrimentul stilului său, doar pentru că acestea sunt în vogă.

Citește și: Vreau în anii 80 !!! 13 fotografii care arată, cât de elegante erau femeile de atunci!

Uneori, nu e suficient să te simți sigură pe sine, ca lumea să te perceapă astfel. Dacă vrei ca ceilalți să știe cât de puternică și independentă ești, va trebui să arăți corespunzător și atunci nici un trecător nu va rezista ispitei de a întoarce privirea spre tine.