Învață să fii elegantă: 12 tunsori pe care bărbații le apreciază cel mai mult la femei

Ce le face pe femei să fie frumoase? Naturalețea, silueta, temperamentul sau stilul? Nu știm. Probabil, din fiecare câte puțin. Dar știm ce le motivează să fie frumoase – atenția bărbaților. Chiar dacă multe femei nu recunosc acest lucru, atenția bărbaților rămâne un factor foarte important. Iată 12 tunsori care îi înnebunesc pe bărbați.

1. Tunsorile pentru păr lung și drept

O astfel de tunsoare arată senzual, elegant și spectaculos. E numai bună pentru o femeie contemporană, independentă și sigură de sine. La urma urmei, eleganța înseamnă simplitate.

2. Părul prins în coadă

Părul prins în coadă e ușor de întreținut, arată feminin, elegant și nu își pierde niciodată din actualitate. Când vezi o femeie cu părul prins în coadă, inevitabil vrei să o cunoști mai bine, pentru că o astfel de coafură e asociată cu inteligența, simplitatea și încrederea de sine.

3. Tunsorile neglijente în trepte

Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

4. Tunsoarea carre pentru păr mediu

O tunsoare carre pentru păr mediu și scurt arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Coafura îți va scoate în evidență senzualitatea și firea romantică. Aceasta poate fi cu sau fără breton, simetrică sau asimetrică, până la umeri sau până la bărbie.

5. Părul prins în coc

Această coafură este considerată simplă și ușoară, numai bună pentru zilele cu părul nelalocul lui. Tunsoarea e perfectă pentru femeile adulte, care își cunosc adevărata valoare și sunt preocupate de lucruri mai importante decât vizitele la coafor.

6. Tunsorile cu efect umed

Tunsorile cu efect umed sunt considerate stilate, elegante și supersenzuale. Bărbații adoră femeile care poartă astfel de tunsori. Ele sunt asociate cu senzualitatea și încrederea de sine.

7. Părul împletit

Această tunsoare arată feminin, romantic și grațios, indiferent de culoarea părului și forma capului. Ea este asociată cu simplitatea, deschiderea și naturalețea.

8. Tunsoarea bob asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

9. Cocul împletit

Cocul cu împletituri arată și mai grațios. Dacă vrei să adaugi un pic de expresivitate imaginii tale atunci când ieși de la birou, poți completa coafura cu accesorii. Poate fi vorba de o fundă, o bentiță, o clamă și chiar niște cercei extravaganți.

10. Coada de școlăriță

Bărbații adoră acest stil pentru că este asociat cu tinerețea, naturalețea, sinceritatea și tradiția. În plus, el se evidențiază din mulțime pentru că puține femei se mai coafează în acest fel.

11. Tunsorile drepte, cu cărare pe mijloc

Stiliștii consideră că o tunsoare stilată și spectaculoasă nu are nevoie neapărat de o aranjare complexă. Cu toate că e simplu de obținut, o astfel de coafură arată super stilat și sofisticat.

12. Tunsoarea bob mediu cu breton filat

O astfel de tunsoarea e numai bună pentru femeile care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Citește și: Cum să fii mai sexy: 7 haine pe care bărbații le consideră seducătoare!