Învață de la ea: 10 sfaturi de frumusețe de la impecabila Charlize Theron

Minunata actriță, Charlize Theron, deținătoarea premiului Oscar dedică foarte mult timp carierei, actelor de binefacere, dar nu uită să aibă grijă nici de ea. Modelul și imaginea J’adore Dior a împărtășit câteva dintre secretele sale de frumusețe.

1. Stilistul mi-a recomandat să folosesc uleiul în calitate de balsam pentru păr. Așa că imediat ce am puțin timp pentru mine îmi fac o mască cu uleiuri naturale.

2. Machiorul meu m-a învățat un truc foarte util. Dacă privirea pare obosită, trebuie să vopsesc linia interioară a genelor de jos cu un creion corector.

3. Folosesc zilnic o cremă cu SPF înalt (50+). În mod obligatoriu. Chiar și iarna când soarele nu este vizibil la orizont.

4. Pielea are nevoie de hidratare, este foarte important. Am învățat asta încă de la mama mea.

5. Mereu încerc noi remedii de hidratare, așa încât pielea să nu reușească să devină imună la una folosită permanent.

6. Îmi curăț tenul cu mișcări foarte gingașe și nu folosesc demachiant.

7. Sunt sigură de corpul meu datorită exercițiilor de yoga. Ea îmi oferă energie și îmi însănătoșește organismul. Cândva mergeam foarte mult cu bicicleta. Este un sport care scoate presiunea din articulațiile genunchilor.

8. Încerc să-mi usuc cât mai rar părul cu feonul. Dacă nu trebuie să merg la serviciu sau la vreun eveniment, pot ieși din casă cu părul ud.

9. Fiți gingașe cu pielea din jurul ochilor, nu frecați prea mult rimelul, este zona cea mai sensibilă de pe față. Eu aplic puțină cremă pentru ochi pe un bețișor cu vată și elimin rimelul din jurul ochilor.

10. Pentru ca pielea să lumineze, aplic niște iluminator pulbere. Nu folosesc deloc pudrele compacte.