Întinerește ușor cu 10 ani! Folosește zilnic aceste 6 trucuri de frumusețe

Vrei să ștergi cinci sau chiar zece ani de pe fața ta cu câteva mișcări? Adaugă doar câteva trucuri simple la rutina ta zilnică de frumusețe și totul va fi perfect!

Folosește un primer

Înainte de a aplica baza de machiaj, aplică un primer pe față, care va acoperi toate ridurile fine, va înmuia structura pielii și o va face mai gingașă. Dacă scopul tău e să ajustezi tonul și culoarea feței, optează pentru un primer nuanțat, dar dacă dorești să maschezi ridurile, utilizează unul pe bază de silicon.

Folosește un highlighter

Un iluminator aplicat corect va ajuta la ridicarea vizuală a colțurilor exterioare ale ochilor. Pentru a face acest lucru, aplică puțin din produs chiar sub nivelul sprâncenelor, de la colțul interior la colțul exterior, ridicând ușor linia. De asemenea, aplică highlighter-ului pe pomeții superiori, precum și de-a lungul punții nasului pentru evidențierea chipului.

Înlocuiește rimelul negru pe cel de nuanță albastră

Sună dubios, dar, de fapt, nuanța albastră a genelor îți face albiile ochilor mai evidențiate și ochii mai strălucitori, acesta fiind unul dintre cele mai importante semne ale tinereții.

Schimbă forma unghiilor

Data viitoare când mergi la manichiură, optează pentru forma de migdal a unghiilor, aceasta îți va face mâinile vizibil mai tinere. De asemenea, dă preferință ojelor în nuanțe nude.

Schimbă-ți tunsoarea

Dacă ai părul drept, poate este timpul să te gândești la un breton: în primul rând, te va ajuta să ascunzi ridurile de pe frunte și în al doilea rând, îți va face fața să arate mai tânăr. Dacă ai părul creț, tăie-l în cascadă, deoarece așa se va îngroșa părul.

Adăugă strălucire părului

Un alt semn al vârstei este părul decolorat care și-a pierdut strălucirea. Dacă nu îți poți restabili părul la strălucirea naturală, fă o mască pentru păr uscat. Acest lucru este nu numai frumos, dar și benefic pentru sănătatea părului tău.