Întinerește-ți chipul: 5 nuanțe de păr care ascund părul cărunt!

Odată cu înaintarea în vârstă părul devine cărunt. Încărunțirea este inevitabilă și fiecare femeie luptă în felul ei cu acest fenomen. Unele femei se resemnează și acceptă modificările legate de vârstă ca pe ceva firesc, în timp ce altele încearcă să întoarcă situația în favoarea lor. Și le reușește! Secretul e să alegi nuanța corect! Iată 5 nuanțe pe care merită să le încerci.

1. Blond rece

În ultimul timp tot mai multe femei își vopsesc părul blond. Blondul întinerește chipul, împrospătează imaginea și diluează bine imperfecțiunile tenului. Această culoare reprezintă o completare naturală pentru părul cărunt. O rădăcină albă, omogenă, nu va fi vizibilă pe fundalul șuvițelor de culoare blond.

2. Blond căpșună

Blondul căpșună este una din cele mai populare nuanțe de păr din ultimii ani. Culoarea are o saturație diferită, care evoluează cursiv de la tonuri abia sesizabile până la tonuri foarte intense. În acest fel, părul cărunt se transformă dintr-o povară într-un adevărat atu. Imaginează-ți că amesteci tonuri roz-deschis cu irizații aurii de șampanie! Această nuanță întinerește chipul și se aplică foarte ușor pe părul cărunt.

3. AirTouch

AirTouch este considerată o tehnică naturală de vopsire a părului, în care practic nu există contraste, pentru că se amestecă diferite nuanțe care au la bază același ton. Acest truc adaugă un plus de volum și creează impresia unei culori naturale. Dacă balayage e bună pentru brunete, AirTouch este perfectă pentru blonde, fiindcă oferă părului un aspect natural și nu are nevoie de o împrospătare frecventă.

4. Caramel

Caramel este alegerea ideală pentru doamnele care vor să-și șteargă câțiva ani de pe chip și să scape de părul cărunt. Ea îți va împrospăta imaginea cu reflexe de tonalitate diferită, de la zahăr ars până la blond și șaten auriu. Nuanța luminează pielea și se potrivește în special femeilor cu tonalitate caldă a pielii (fața rumenă, ușor arsă de soare sau cu pistrui).

5. Blond evidențiat

Blondul îți pune la dispoziție cea mai bogată și delicată paletă de nuanțe – începând cu tonuri simple și terminând cu nuanțe sofisticate, expresive, dar neagasante. Și nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului, precum ombre, shatush, balayage sau california. Ele te vor evidenția din mulțime și vor oferi părului tău splendoarea pe care o merită.

Citește și: Femeile care respectă aceste 9 reguli arată mai bine decât celelalte!