Camuflajul perfect! O vloggeriță a arătat ce trucuri folosește ca să pară mai slabă!

De cele mai multe ori, pozele postate pe rețelele de socializare nu reflectă realitatea. Mai ales când vorbim de femei. Pe rețele fiecare femeie vrea să se simtă vedetă. Și nu se sfiește să folosească filtre, machiaj și photoshop. Iar acest lucru le întristează pe alte femei care văd aceste siluete perfecte și își dezvoltă complexe.

Sara Puhto, o bloggeriță din Finlanda, și-a propus să demonstreze întregii lumi că standardele de frumusețe sunt închipuite și nu fac decât să împingă mii de femei în pragul disperării. Recent, tânăra a publicat o colecție de poze în care arată ce se ascunde, de fapt, în spatele fotografiilor frumoase de pe Instagram.

Instagram vs Realitate

De mai bine de 5 ani, Sara face sport și duce un mod activ de viață, dar abdomenul ei este departe de a fi numit ideal. Și totuși dacă tragi abdomenul și te încordezi puțin – colăceii dispar fără urmă.

Tânăra dezvăluie că înainte suferea din cauza altora și era dependentă de părerea celor din jur. Însă cu timpul și-a acceptat micile imperfecțiuni și se simte mai fericită ca niciodată până acum.

În pofida colăceilor, aripioarelor și imperfecțiunilor de pe coapse, Sara nu are complexe. Tânăra a adunat aproape 400 de mii de urmăritori pe Instagram și nu se sfiește să arate haios.

Ne-am obișnuit că pe Instagram, Youtube și în reviste de modă toate femeile arată perfect. Dar viața reală nu e chiar așa. Sub măștile frumoase de pe Instagram găsim femei ca fiecare din noi, ascunse sub aripa unui unghi sau a unui filtru bun.

Cu părere de rău, astăzi tot mai multe femei apelează la photoshop și alte șiretlicuri pentru a arăta impecabil în poze. Iar acest lucru nu face decât să trezească sentimentul de frică, neîncredere și anxietate în rândul altor femei.

Sara vrea să desființeze acest mit și să demonstreze tuturor femeilor că pozele de pe Instagram nu sunt decât o vrăjeală și că în realitate puține femei au siluete perfecte.

Mai mult decât atât, ea arată cât se poate de elocvent cum femeile trișează pe Instagram selectând unghiuri și poziții “corecte”.

Mesajul tinerei este cât se poate de simplu – nimeni nu este perfect și trebuie să ne ghidăm mai puțin de standarde și mai mult de ceea ce suntem cu adevărat.

Standardele sunt false, în schimb nu există nimic mai autentic decât individualitatea unei femei.

Prin urmare, data viitoare când vezi femei cu fața și silueta perfectă să știi că de cele mai multe ori este vorba de filtre, unghi și machiaj

Sper că aceste imagini te vor ajuta să înțelegi că suntem cu toții oameni, fiecare dintre noi are defecte și acest lucru este absolut normal.

Iubește-ți corpul și nu uita că frumusețea adevărată întotdeauna vine din interior.