Inspiră-te de la ele: 10 cele mai frumoase femei 65+, pe care le admiră o lume întreagă

Să îmbătrânească frumos, asta își dorește orice femeie, însă nu oricare își poate menține dorința de a-și îngriji corpul toată viața. Noi am găsit un stimul pentru tine – 10 femei stilate, îngrijire și încântător de frumoase care au depășit vârsta de 65 de ani. N-o să fii în stare să le spui „bătrâne”.

1. Carmen Dell’Orefice, 88 de ani

Și-a început cariera de fotomodel la 14 ani, pozând pentru revista Vogue. Ea a părăsit podiumul aproape de 40 de ani.

2. Barbara Walters, 90 de ani

Este o vedetă americană de televiziune. Ea spune că munca nu o lasă să se relaxeze, fiind mereu în tonus fizic și mental.

3. Sophia Loren, 85 de ani

La vârsta sa înaintată, Sophia are un mod activ de viață: participă în campanii publicitare și este prezentă la petrecerile mondene. Principala sa armă în lupta cu bătrânețea este armonia, așa spune actrița.

4. Jane Fonda, 81 de ani

Pentru minunata actriță, model, scriitoare și guru al fitnessului, secretul tinereții constă în principiul de viață „încearcă totul”. La ai săi 81 de ani, ea se simte tânără și nu încearcă să întoarcă timpul înapoi.

5. Raquel Welch, 79 de ani

Ea este renumită pentru rolurile sexy pe care le-a jucat în anii 60. Chiar dacă acum nu mai poartă ținutele provocatoare din acea perioadă, ea continuă să cucerească prin farmecul și carisma sa.

6. Susan Sarandon, 72 de ani

Cele mai multe și mai bune roluri, actrița le-a avut după 40 de ani. Secretul frumuseții sale este alimentația corectă, bogată în antioxidanți.

7. Sigourney Weaver, 69 de ani

Renumita actriță americană a fost nominalizată de 3 ori la premiul Oscar. Ea este împotriva metodelor invazive de întinerire și consideră că adevărata frumusețe vine cu vârsta.

8. Meryl Streep, 70 de ani

Criticii de film o consideră cea mai mare actriță contemporană. La fel ca și Weaver, Streep a declarat public că este împotriva operațiilor plastice. Și e clar de ce, energia tinereții vine din rolurile dinamice pe care le interpretează.

9. Anna Wintour, 69 de ani

Este redactor al revistei Vogue din 1988. Anume pe ea a jucat-o Meryl Streep în filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”.

 

10. Regina Noord a Iordaniei, 68 de ani

După decesul soțului, a devenit o activistă politică. Ea arată impecabil, dar nimeni nu știe sigur dacă a recurs la injecții de întinerire sau nu.