Manichiura stilată pe unghii pătrate: 50 de idei cu adevărat elegante

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asortate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri.

Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori. În ultimii ani e la modă pătratul moale, cu colțuri rotunjite, care arată foarte feminin și e un teren ideal pentru diferite tipuri de ojă și pentru decorul minimalist.

Modele de unghii pătrate negre

Manichiura neagră clasică arată respingător pe unghii scurte. Tonurile monocrome trebuie diluate cu pietre, imprimeuri și sclipici, altfel manichiura va avea un efect deprimant. Alege opțiuni delicate, cochete, feminine, îmbinând tonurile întunecate cu tonuri vibrante și expresive.

Modele de unghii pătrate vibrante

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos.

Modele de unghii pătrate roz

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. În special tonurile roz și culoarea piersicii, care sunt feminine, grațioase și neagasante. La fel ca roșul, rozul se poate lăuda cu o paletă bogată de nuanțe, de la roz-pal până la roz-perlat.

Modele de unghii pătrate albastre

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele de albastru, cu finisaj lucios sau mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat.

Modele de unghii pătrate galbene

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Nu întâmplător, Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele de unghii pătrate scurte

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Matematica e simplă: unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Astfel de modele sunt potrivite pentru toate ocaziile și se asociază armonios cu orice ținută. Unghiile scurte acceptă cu drag chiar și un decor sofisticat.

Modele de unghii pătrate verzi

Culoarea verde arată minunat pe unghii pătrate, atât cu acoperire lucioasă, cât și cu finisaj mat. Da, este un design pretențios, în schimb cât este de expresiv. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și stilat. Iar nuanțele vibrante te vor scoate în evidență.

Modele de unghii pătrate mate

Unghiile cu acoperire mată au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, suficient de expresiv pentru a te scoate în evidență. Unghiile pastelate cu finisaj mat arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi, cu dungi sau cu nuanțe vibrante.

Modele de unghii pătrate cu colțuri rotunjite

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este relativ ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asociate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri. Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori.

Citește și: Monica Bellucci: Mă bucur că nu mai sunt tânără, nu vreau să am din nou 20 de ani…