Îngrijite frumos: 30 de modele de unghii pentru femeile care țin la frumusețea lor!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Aici te ajutăm noi. Iată 30 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele unghii cu floricele

În ultimii ani, tot mai multe femei își fac unghii în două culori. Manichiura în două tonuri adaugă look-ului prospețime și rafinament. Cu toate că unghiile în două culori sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază natura delicată a unei femei.

În ceea ce privește culoarea de bază, în ultimii ani e la modă naturalețea. Prin urmare, alege tonuri delicate, precum bej, roz-pudrat, alb, azuriu, gri-deschis; sau nobile, precum negru, albastru-închis, verde-închis, bordo etc.

Modele unghii verde închis

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă.

Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales când sunt completate cu glitter și sclipici.

Modele unghii verzi mate

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Verdele cu finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Modele unghii cu sclipici și pietricele

Din câte poți observa, strasurile, sclipiciul și accentele metalice nu se demodează niciodată. Deci, dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu nuanțe gingașe de roz.

Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. Deci, evidențiază maxim 2 degete de la fiecare mână.

Modele unghii negre cu gel

Chiar și unghiile negre au farmecul lor, mai ales dacă sunt înfrumusețate cu sclipici. Trebuie să știi cum să le diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

De regulă, pentru a șterge din sobrietatea și strictețea acestora, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Modele de unghii roz cu alb

Femeile sunt sensibile și gingașe prin natura lor. Nu e de mirare că tonurile delicate sunt populare în rândul femeilor din toată lumea, în special nuanțele de alb și roz, care sunt feminine, grațioase și neagasante.

Albul arată întotdeauna elegant, iar rozul este aproape sinonim cu feminitatea. Ele îți vor da un aer visător, gingaș și elegant și pot fi purtate atât la evenimente speciale, cât și la birou sau în viața de zi cu zi.

Modele de unghii mate

Unghiile cu acoperire mată au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, suficient de expresiv pentru a te scoate în evidență. Unghiile pastelate cu finisaj mat arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp.

Totuși, după cum spuneam mai devreme, în acest sezon e la modă verdele-închis. Iar aspectul sobru al său poate fi diluat cu tonuri pastelate moi, cu dungi sau cu nuanțe vibrante.