Îngrijite frumos: 30 de modele de unghii pentru femeile care țin la frumusețea lor!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Aici te ajutăm noi. Iată 30 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor azurii crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de natural.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu sclipici sau cu diferite modele.

Modele de unghii cu flori

Cu toate că nu duc lipsă de expresivitate, unghiile roz au nevoie de modele. Motivele văratice (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor. Acestea le fac să arate și mai grațios, subliniind rafinamentul mâinilor tale și starea visătoare de spirit.

Modele de unghii mov lila

Violet, liliachiu, vișiniu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei. În acest sezon, îți recomandăm să atragi atenția la nuanțele deschise ale culorii lila.

Modele de unghii nud 2021

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Iar pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu reflexe metalice și strălucitoare.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Unghii în culori pastelate

Dacă vrei ca degetele tale să pară mai lungi, folosește ojă în culori pastelate, un pic mai luminoase decât tonalitatea obișnuită a pielii. Culorile pastelate sunt moi, delicate și foarte feminine.

Tonalitatea moale a lor îți permite să le asociezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Și nu ezita să le decorezi cu sclipici.

Modele unghii cu gel bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Modele de unghii galbene

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Nu întâmplător, Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele unghii migdală 2021

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele lăptoase și nud.

Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie. Mai ales că sunt potrivite pentru orice ocazie și arată cât se poate de grațios și feminin –  în special dacă faci un gradient de culoare.

Modele unghii nud cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu nuanțe gingașe de roz.

Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Citește și: Femeile moderne nu se machiază: 7 reguli de aur ca să arăți impecabil fără machiaj!