Subliniază-ți frumusețea prin unghii: 20 modele de unghii rotunde, la modă în 2021-2022!

Multe femei sunt convinse că pot avea o manichiură elegantă numai cu unghii lungi. Dar adevărul e că unghiile scurte, rotunde, pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, deoarece nu contează mărimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi corect stilul, textura și cromatica lor.

În plus, unghiile scurte sunt ușor de îngrijit, sunt practice, confortabile și pot fi purtate nestingherit, atât la evenimente speciale, cât și la birou. Astăzi, există multe variante cu un aspect modern și interesant. Iată 20 de modele din care să te inspiri.

Modele unghii rotunde mici

Unghiile mici și rotunde sunt numai bune pentru zilele însorite de vară, deoarece sunt mult mai comode și practice decât unghiile lungi, iar vara contează confortul. De altfel, pe unghii scurte, nuanțele pastelate arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios decât nuanțele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu degeaba spunem că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Modele unghii rotunde french

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi.

Efectul este răsunător, la urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit. Mai ales că french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Modele unghii scurte rotunde

Dacă vrei ca degetele tale să pară mai lungi, folosește ojă în culori pastelate, un pic mai luminoase decât tonalitatea obișnuită a pielii. Culorile pastelate sunt moi, delicate și foarte feminine. Tonalitatea moale a lor îți permite să le asociezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite.

Și nu uita de alb. Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu.

Modele unghii rotunde de Crăciun

Toată lumea vorbește despre ce unghii se poartă vara, primăvara, toamna, dar despre iarnă nimeni nu spune nimic. Cu toate că avem sărbătorile de iarnă, care sunt o ocazie ideală nu numai pentru a petrece timpul cu familia, ci și pentru a-ți etala unghiile în fața celor dragi.

Prin urmare, îți propunem să-ți faci iarna car și vara sanie. Iată câteva modele de unghii care vor adăuga expresivitate și farmec imaginii tale la iarna care urmează.

Modele de unghii rotunde cu gel

Unghiile scurte pot fi la fel de elegante și feminine ca unghiile lungi, pentru că nu contează mărimea, ci designul lor. Dacă știi să asociezi corect texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș. Mai ales că pe unghii mici, abstracțiile arată minimalist, iar minimalismul este din nou în vogă.

De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Citește și: Cea mai elegantă coafură: 10 motive să-ți faci o tunsoare în stil italian!