Îngrijite frumos: 20 de modele de unghii la modă în 2021-2022!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Aici te ajutăm noi. Iată 20 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele unghii simple nud

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și nimic nu este mai feminin decât naturalețea. O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu modele laconice sau sclipici.

Modele unghii roz cu sclipici

Unghiile roz sunt foarte expresive și nu se limitează la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice.

Modele de unghii mov lila

Violet, liliachiu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele unghii roșii elegante

În general, roșul este asociat cu pasiunea și feminitatea și se potrivește de minune femeilor sigure de sine, care vor să-și sublinieze discret caracterul și independența. Culoarea va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Modele unghii negre cu roșu

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Negrul face pereche bună cu tonurile albe, roșii și aurii. Astăzi sunt la modă unghiile negre cu modele abstracte, asemănătoare cu dantela, cât și cele geometrice sau florale. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon și arată enigmatic, delicat și fermecător.

Modele unghii lungi cu gel

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată superb atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Diferența față de unghiile scurte e că desenele sunt mai mari, mai profunde și arată mult mai spectaculos.

Citește și: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?