Îndrăzneț și seducător: 30 de femei care s-au tuns foarte scurt și sunt la fel de frumoase!

Părul lung e greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Nu e de mirare că tot mai multe femei renunță la tunsorile pentru păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea. Dar unele femei merg și mai departe și își fac tunsori ultra scurte, în stil băiețesc.

Tunsori foarte scurte pentru femei

Aceste tunsori arată stilat, expresiv și contemporan. Ele adaugă îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Iată 30 femei care au înțeles acest lucru, au riscat să-și taie părul și niciodată nu au regretat.

Tunsori foarte scurte 2021-2022

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături expresive ale feței. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea ascetică a tunsorii și de a adăuga rafinament chipului tău. Și de machiaj, care trebuie să-ți sublinieze expresivitatea.

Din fericire, astăzi femeile pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O astfel de coafură arată modern, proaspăt, stilat și e opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Tunsori păr foarte scurt femei

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Frizurile pentru păr scurt sunt bune atât pentru femei tinere, deoarece le adaugă îndrăzneală și senzualitate, cât și pentru femei în vârstă, fiindcă dau părului volum la rădăcini, împrospătând imaginea în ansamblu.

Tunsori păr scurt ușor de aranjat

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Totuși, dacă ai fața plinuță, în formă de pară, bărbie dublă pronunțată, urechi decolate sau fruntea lată – evită frizurile scurte, deoarece vei arăta mai atrăgătoare purtând o tunsoare care încadrează bine ovalul feței.

Coafuri păr foarte scurt

Din păcate sau din fericire, granița dintre tunsorile bărbătești și tunsorile pentru femei se estompează pe zi ce trece. Cel puțin, pentru doamne, care pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate.

O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru fetele hotărâte și obraznice. Bretonul va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul ascetic al tunsorii. Iar coafurile fără breton îți vor descoperi fruntea și îți vor da un aer mai serios.

Citește și: Stilul nu are vârstă: Un stilist a demonstrat că orice femeie se poate transforma în regină!