Îndrăzneț și seducător: 14 tunsori pixie pentru femei de toate vârstele!

De regulă, schimbarea de coafură contribuie atât la actualizarea look-ului, cât și la creșterea încrederii în sine și a poftei de viață. Iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la părul lor lung, în favoarea tunsorilor scurte, care sunt ușor de întreținut și arată atrăgător atât la 20, cât și după 40 de ani. Una din cele mai populare tunsori scurte pentru femei este coafura pixie, despre care vom discuta în detaliu astăzi.

Tunsoarea pixie este practică, versatilă, universală și arată grozav atât pe femeile tinere, cât și pe cele în vârstă, atât pe cele zvelte, cât și pe cele plinuțe. Este foarte ușor să alegi un model care ți se potrivește, deoarece există o mare varietate de opțiuni, pentru toate vârstele.

Ce modele de tunsori pixie sunt actuale în 2021?

Tunsoarea pixie scurt, cu scări

Această coafură se potrivește femeilor cu păr subțire și rar, deoarece asigură părului volum la rădăcină și te face să arăți modern și stilat. Opțiunea perfectă pentru femeile care vor să arate neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Tunsoarea pixie cu breton lung

Frizura este perfectă pentru femeile cu o formă ovală a feței, care vor să adauge un pic de îndrăzneală și în același timp, rafinament, imaginii lor. În cazul doamnelor după 50 de ani, bretonul poate masca eficient ridurile și specificul vârstei.

Citește și: Pixie pentru doamnele 50+: 10 variante ale acestei tunsori ultramoderne

Tunsoarea pixie asimetrică

Îmbinarea tunsorii pixie cu scări și a celei cu breton lung contribuie la crearea unui look de-a dreptul fermecător, care te va face să fii mereu în centrul atenției, indiferent dacă ești pe stradă sau la birou.

Tunsoarea pixie bob

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, deoarece ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un ton visător și juvenil.

Citește și: Tunsoarea Bob: 25 de idei elegante pentru alegerea unui look perfect

Tendințe în tunsori 2021 – Pixie vopsit

Tunsoarea pixie funcționează excelent în combinație cu nuanțele de păr la modă în acest sezon. Un asemenea look arată elegant și sofisticat, pe doamnele de toate vârstele, întinerind chipul și starea de spirit.

Citește și: Tunsori pe păr scurt: 15 opțiuni interesante, care o să-ți placă

De exemplu, în acest sezon e la modă nuanța de alb, de culoarea platinei.

Iar pentru amatoarele de coafuri monocrome recomandăm un asemenea look, care este tentant, dar în același timp stabilește o anumită distanță.

Aranjarea tunsorii pixie

Deși este o coafură pentru păr scurt, stiliștii au inventat diverse metode de aranjarea a acesteia și modalități de a spori volumul.

Pentru o ținută strictă, de afaceri, părul trebuie îndepărtat la spate, similar ca în poza de mai jos.

Iar dacă vrei libertate de exprimare, atunci aruncă o privire mai atentă la tunsorile cu tâmpla rasă.

Mai multe despre libertatea de exprimare poți citi aici: Scapă de prejudecăți: 6 tunsori scurte pentru femeile care vor cu adevărat o schimbare!

Nu-ți fie frică să experimentezi, dar nu uita să te consulți cu stiliștii. Alege opțiunea care ți se potrivește și fuga la salon!