Încetează să te îmbătrânești: 3 reguli de aur pentru machiajul de după 35 de ani

Multe dintre femei nu-și imaginează viața fără machiaj. Cu el devin mai frumoase, mai atrăgătoare, mai moderne și mai încrezătoare. Există însă unele aspecte la care trebuie să fii atentă, pentru ca să nu-ți adaugi ani suplimentari.

Către 35 de ani pielea noastră suferă schimbări vizibile. Sunt niște procese absolut naturale, pe care nu le poți opri. Fără să conștientizeze însă, unele femei înrăutățesc situația cu ajutorul machiajului.

Atunci când vorbim de make-up, pot fi două accente: ochii și buzele. Astăzi este tot mai popular să folosești rujuri de culori închise, doar că nu se potrivesc oricui. Aceste nuanțe o să-ți adauge vreo 5 ani în plus și o să-ți transforme înfățișarea în una informală.

În ceea ce privește genele, mai bine renunță la cele false sau la un strat prea gros de rimel. Acestea creează impresia unei pleoape îngrelate. Un sfat pe care îl dau make-up artiștii este să nu facem contur și pe pleoapa inferioară a ochilor, întrucât vizual aceștia se vor îngusta și vor părea să aibă forme diferite.

Și încă un aspect foarte important este alegerea fondului de ten. O problemă răspândită este optarea pentru un fond de ten prea închis, prin care se tinde să se obțină un ten mai „bronzat”. Această alegere te face să arăți nu doar ridicolă, dar și cu câțiva ani mai în vârstă.

Sper că o să ții cont de aceste sfaturi. Acestea nu sunt unicile greșeli în machiaj care te îmbătrânesc. Urmărește pagina noastră și vei afla și alte secrete de frumusețe și tinerețe.