Încearcă-le și tu: 7 șiretlicuri datorită cărora femeile arată mai tinere decât sunt

Unele femei se preocupă foarte mult de modul în care arată, așa încât chiar și la 50 sau 60 de ani arată de cel mult 40. Vei fi de acord că în cele mai multe cazuri aceasta este o muncă titanică sau poate niște mici șiretlicuri care te ajută să amăgești bătrânețea. Urmează să afli!

1. Tunsoarea

Tunsoarea are un rol hotărâtor în ceea ce privește modul în care arată o femeie. Este suficient să alegi un hairstilist cu adevărat iscusit care să-ți recomande și realizeze o tunsoare care să te avantajeze din toate punctele de vedere.

2. Machiajul

Actualmente, cu un machiaj bine făcut poți face minuni. Pentru asta este suficient să vezi câteva poze „înainte-după” machiaj profesionist. Asta însă nu înseamnă că trebuie să mergi de fiecare dată la un make-up artist, învață să-ți accentuezi frumusețea și să-ți ascunzi imperfecțiunile singură.

3. Zâmbetul

Cu siguranță, zâmbetul ne ajută să fim mai frumoase și mai tinere. Dacă e să luăm în calcul că multe dintre femeile în vârstă sunt mereu indispuse și supărate pe viață, zâmbetul te-ar scoate imediat din această categorie.

4. Culoarea părului

Cu cât mai mult înaintezi în vârstă, cu atât mai deschis la culoare trebuie să devină părul tău. Părul brunet-negru accentuează ridurile și îți face fața să pară palidă.

5. Pielea mâinilor

De regulă, pielea mâinilor este cea care îmbătrânește cel mai vizibil, de aceea nu uita s-o hidratezi regulat.

6. Stilul vestimentar

Încearcă să fii în pas cu timpul în ceea ce privește vestimentația. Asta nu înseamnă să fii neapărat exact în pas cu moda, găsește stilul care te definește și te avantajează.

7. Mediul tânăr

Încearcă să comunici cât mai des cu persoane mai tinere ca tine. Perfect ar fi să ai niște prietene cu vreo 10 ani mai tinere, datorită lor, o să te menții și tu mai bine.