Încearcă aceste 3 trucuri super eficiente ca să-ți mărești vizual buzele

Buzele voluptoase sunt acum la modă, ne convingem de asta urmărind Instagramul.  Buzele pline se asociază cu atractivitatea. Cu părere de rău însă, nu toate femeile au primit acest dar de la natură, iar să recurgi la metode chirurgicale nu este cea mai bună alegere. Noi îți propunem să obții buze mai pufoase pe căi naturale, folosind doar cosmetice.

1. Ruj sau luci cu ardei iute

Un astfel de luci de buze poți cumpăra în orice magazin de cosmetice, iar efectul acesteia nu e cu nimic mai prost decât cel al injecțiilor. Buzele se vor inflama puțin, creând un volum aproape natural și foarte firesc. Folosind un astfel de ruj regulat, efectul va fi unul de durată. Unicul dezavantaj al rujului cu ardei iute este disconfortul ușor înțepător, dar te obișnuiești repede cu el.

2. Creion

Majoritatea make-up artiștilor folosesc creionul pentru a mări vizual buzele. Dacă vrei să faci acest lucru de una singură, alege un creion de culoarea buzelor tale. Ideal ar fi ca acesta să fie cu unul-două tonuri mai deschise și să fie aplicat cu unu-doi milimetri peste conturul natural. Nu uita să desenezi și câteva linii verticale, care nu vor fi văzute după aplicarea rujului, dar vor oferi un volum suplimentar buzelor. Ai grijă ca liniile conuturului să ajungă până la colțurile gurii.

Mai reține că rujurile aprinse la culoare oferă și ele volum.

3. Lac de buze

Lacul pentru buze este una dintre ultimele noutăți în domeniul cosmeticelor, dar nu este nimic altceva decât ceva intermediar între ruj și luci de buze. Se aplică cu periuța, iar avantajul său este că acoperă uniform și nu curge în afara conturului la fel ca și luciul. În plus, producătorii ne asigură că lacul de buze are o rezistență mult mai mare decât rujurile sau luciurile. O astfel de acoperire a buzelor oferă mult volum și nu necesită conturarea prealabilă cu creionul.