În ritm de sărbătoare: 20 de modele de unghii în diferite culori

O manichiură proaspătă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de bine și încrederea de sine a ei. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată impecabil. Toate pentru că unghiile reflectă individualitatea și dispoziția unei femei. Iată 20 de modele de unghii care îți vor face dispoziția mai bună.

Modele de unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Modele de unghii roșii

În general, roșul este asociat cu pasiunea și feminitatea și se potrivește de minune femeilor sigure de sine, care vor să-și sublinieze discret caracterul și independența. Culoarea va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Modele de unghii mov lila

Violet, liliachiu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele de unghii portocalii

Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos.

Modele de unghii galbene

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Nu întâmplător, Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele de unghii cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: Poartă rujul corect: Stiliștii au numit 3 culori care întineresc și 3 care te fac mai bătrână!