Stilul casual: 15 ținute superbe pentru femei de 40 de ani!

Stilul casual este unul dintre cele mai populare și confortabile concepte vestimentare. Este un stil cu adevărat practic și universal, care planează la granița dintre eleganță și confort.

Toate acestea fac din casual un stil numai bun pentru orice vârstă și mai cu seamă pentru femeile trecute de 40 de ani, care au obosit să poarte tocuri, pantaloni strâmți și rochii mulate.

Ținute casual femei 40 ani

Stilul casual fură câte puțin de la celelalte stiluri și le adaptează la specificul său. Ce zici de o rochie clasică, cu influențe boho? Rochia îți va masca aripioarele și te va face să pari mai înaltă. Ținuta poate fi completată cu adidași albi și ochelari de soare. O simbioză perfectă între eleganță și confort.

Cămăși casual femei 2021-2022

Fiecare femeie, indiferent de stilul ei, trebuie să aibă în dulap cel puțin o cămașă albă și una albastră. O cămașă vaporoasă din bumbac subțire e numai bună pentru zilele însorite de vară. Pantalonii conici merg bine cu cămăși libere, croite în stil bărbătesc. Cămașa va adăuga prospețime chipului tău și îți va nivela silueta. Iar pantalonii te vor ajuta să pari mai înaltă.

Ținute casual femei plinuțe

Liniile verticale subțiază silueta, iar liniile orizontale o fac mai lată. Prin urmare, îți sugerăm să îmbraci compleuri în dungi verticale sau ținute monocrome, care alungesc silueta. Acest truc te va face mai zveltă și îți va da un aer cochet.

Ținute casual femei peste 40 ani

Tonurile pastelate întineresc. Prin urmare, o rochie vaporoasă, de culoare roz pal, este perfectă pentru o doamnă elegantă de 40 de ani. Look-ul arată delicat și îndrăzneț în același timp. Pentru un plus de expresivitate, poți completa ținuta cu o eșarfă, cu o poșetă neobișnuită sau cu accesorii.

Rochii elegante femei 40 ani

Rochiile vaporoase, cu volane subțiri, îți vor evidenția grația și rafinamentul. Aceste rochii arată bine atât pe femei înalte și zvelte, cât și pe femei plinuțe și scunde, mascând zonele cu probleme, fără a denatura silueta.

Alege modele croite lejer, care cad liber și sunt confecționate din țesături moi și fine. În ceea ce privește cromatica, nu-i neapărat să amesteci multe culori. Ce zici de un model monocrom, cu buline?

Ținute casual femei vară

O cămașă liberă, în nuanțe deschise, care completează textura și tonul pantalonilor e tot de ce are nevoie o femeie pentru a arăta proaspăt și atrăgător, mai ales dacă știe să adauge la ținută un zâmbet reținut și cochet.

Ținute casual damă 2021 2022

Dacă nu-ți plac experimentele și nu vrei să dai greș – alege albastru. O rochie tunică din denim e alegerea perfectă pentru sezonul primăvară-vară. Aceasta îți va masca cele câteva kilograme în plus și te va ajuta să pari mai înaltă. Rochia se asociază de minune cu o pereche simplă de teniși.

Citește și: De ce tunsoarea americană e ideală pentru femeile de 40 de ani? 12 modele de tunsori la modă în 2021!