În afara modei: 5 tunsori moderne, care sabotează orice ținută!

Tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai elegantă ținută va arăta deplasat și caraghios. O tunsoare la modă, potrivită cu tipul feței, forma părului și tonalitatea pielii te poate transforma într-o adevărată vedetă. Dar chiar și printre tunsorile la modă există modele controversate, care nu fac decât să-ți saboteze ținuta. Hai să vedem care sunt ele.

#1. Tunsori pentru păr lung, cu bucle mari

Șuvițele netede, ondulate de la rădăcini până la capete, arată pretențios și demodat. În primul rând, pentru o astfel de tunsoare ai nevoie de un păr voluminos și strălucitor, pe care să-l îngrijești în fiecare zi. Puține femei se pot lăuda cu acest lucru. În al doilea rând, acest stil este depășit. Astăzi sunt la modă tunsorile pentru păr mediu și scurt. Ele sunt practice și ușor de întreținut.

#2. Tunsori cu volum în creștet

Coafura babette a fost în vogă pe vremea când Brigitte Bardot era tânără. Astăzi, Brigitte Bardot are 86 de ani. Asta e tot ce trebuie să știi despre tunsoarea babette. Cândva, această coafură voluminoasă, volnică și degajată, era visul tuturor femeilor din lume. Acum, un asemenea stil arată neîngrijit, demodat și pretențios.

#3. Tunsori cu breton drept și rar

Bretonul drept scoate în evidență lipsa volumului, accentuând și mai tare carențele părului tău. De aceea, îți recomandăm să încerci coafuri asimetrice, care îți vor sublinia individualitatea și îți vor masca neajunsurile. Tunsorile cu breton asimetric compensează absența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament.

#4. Tunsoarea paj/sasson

Tunsoarea paj pentru păr scurt nu necesită aranjare și se particularizează prin tranziții netede, straturi rotunjite și breton drept. Coafura arată de-a dreptul spectaculos pe femeile care au gâtul lung, grațios și trăsături delicate ale feței. Dacă nu ai aceste trăsături – uită de ea. Mai ales că stilul este depășit cu vârf și îndesat.

#5. Tunsori cu păr ras

Tunsoare undercut a fost creată pentru femeile îndrăznețe și sigure de sine, care vor să-și sublinieze tăria de caracter. Tâmplele rase, lipsa tranzițiilor și volumul pe creștet – toate acestea fac din undercut o tunsoare perfectă pentru femeile cu păr subțire și rar, care vor să iasă în evidență. În același timp, undercut e o tunsoare care omoară feminitatea.

Citește și: Cea mai stilată tunsoare: 17 modele de tunsori pixie pentru femei 50+