În 2021 e la modă…naturalețea! 5 tunsori care nu au nevoie de aranjare

Moda este schimbătoare și reflectă întotdeauna starea de spirit a societății. În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, femeile se gândesc la confortul lor fizic și emoțional. Prin urmare, întâlnim tot mai multe femei nemachiate, dar atrăgătoare, îmbrăcate în haine comode, dar stilate, care poartă tunsori obișnuite, dar cuceresc prin naturalețea lor. Moda pentru tot ce-i firesc a atins și tunsorile. Tot mai multe femei renunță la coafurile pompoase și sofisticate în favoarea tunsorilor simple și naturale.

Modele de coafuri păr prins în coadă

Părul prins în coadă e ușor de întreținut, arată feminin, elegant și nu își pierde niciodată din actualitate. Când vezi o femeie cu părul prins în coadă, inevitabil vrei să o cunoști mai bine, pentru că o astfel de coafură e asociată cu inteligența și încrederea în sine. Tunsoarea e perfectă pentru femeile adulte, care își cunosc adevărata valoare și sunt preocupate de lucruri mai importante ca vizitele la coafor.

Accesorii păr coafuri

Dacă vrei să adaugi un pic de expresivitate imaginii tale atunci când ieși de la birou, poți completa coafura cu accesorii. Poate fi vorba de o fundă, o bentiță, o clamă și chiar niște cercei extravaganți. Asemenea accente îți vor sublinia individualitatea și la sigur te vor evidenția din mulțime.

Modele de tunsori bob păr mediu

Coafura bob este întruchiparea delicateții și feminității. Aceasta arată natural și romantic, este ușor de coafat, se potrivește tuturor femeilor, poate fi asociată cu orice ținută și arată la locul său indiferent de context. Din câte poți observa, aceasta arată inspirat atât pe femei de 30 de ani, cât și pe femei de 60, atât pe păr scurt, cât și pe păr mediu, atât pe blonde, cât și pe brunete. Și chiar și pe cele cu păr cărunt.

Coafuri împletite păr lung

Părul împletit adaugă eleganță unei femei. În pofida aparențelor, o astfel de tunsoare nu e nici pompoasă și nici sofisticată. Dimpotrivă, e asociată cu simplitatea și naturalețea. Nu degeaba o purtăm încă din copilărie.

Părul sub guler

Cea mai simplă modalitate de a trece de la un stil cotidian, la unul contemporan și super stilat. O asemenea ținută adaugă exclusivitate imaginii tale și te transformă într-un veritabil star de cinema. Mai ales atunci când e completată cu ochelari.

Citește și: Nu mai e la modă să fii machiată: De ce tot mai multe femei renunță la machiaj în favoarea frumuseții naturale?