Idei de manichiură pentru sărbători. Cele mai frumoase 30 de modele!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Aici te ajutăm noi. Iată 30 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul de sărbători.

Modele de unghii cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise precum bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Modele de unghii verde închis

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales când sunt completate cu sclipici.

Modele de unghii verde mat

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Verdele cu finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Modele de unghii cu sclipici

Ce fel de sărbătoare fără sclipici? Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii negre cu gel

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat. Negrul face pereche bună cu tonurile albe, roșii și aurii.

Modele de unghii roz cu alb

Femeile sunt sensibile și gingașe prin natura lor. Nu e de mirare că tonurile delicate sunt populare în rândul femeilor din toată lumea, în special nuanțele de alb și roz, care sunt feminine, grațioase și neagasante. Albul arată întotdeauna elegant, iar rozul este aproape sinonim cu feminitatea. Ele îți vor da un aer visător, gingaș și elegant și pot fi purtate atât la evenimente speciale, cât și la birou sau în viața de zi cu zi.

Modele de unghii mate

Unghiile cu acoperire mată au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, suficient de expresiv pentru a te scoate în evidență. Unghiile pastelate cu finisaj mat arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp.

Citește și: Nu-ți irosi viața încercând să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat! 15 învățături de la legendarul Giorgio Armani