Idei de make-up pentru ochi care te vor face să arăți senzațional.

Există mai multe tipuri de machiaj al ochilor, care, dacă sunt potrivite în funcție de eveniment, pot scoate în evidență frumusețea și feminitatea. Astăzi îți prezentăm câteva dintre cele mai cunoscute idei de make-up al ochilor cu ajutorul cărora orice doamnă poate arăta senzațional.

Machiajul “ochi de pisică” reprezintă un aspect clasic și senzual. Cu toate astea acest tip de make-up necesită experiență pentru a putea fi obținut corect. Ustensilele necesare pentru obținerea acestuia sunt: creionul dematograf, eyelinerul, o perie unghiulară pentru machiaj și desigur o trusă de fard pentru ochi. Spre final putem adăuga un plus de strălucire cu ajutorul unui fard cu sclipici.

Eyeliner-ul negru se află întotdeauna în trusa de machiaj a femeilor. Chiar și cele care nu investesc mult în produsele make-up  au în dulăpiorul destinat mini-ședințelor de înfrumusețare, un tuș negru pentru serile în care vor să se simtă mai senzuale. Ochii de pisică sunt într-adevăr senzuali și cu puțină dexteritate sunt și ușor de realizat. Se potrivesc mai multor tipuri de machiaj.

 2.Machiajul de tip smokey eyes

Machiajul smokey eyes a fost și rămâne mereu în vogă fiind considerat sexi și clasic. Stilul glamour arată nemaipomenit pentru ocazii speciale și evenimente care au loc după apusul soarelui.

Un machiaj minim pentru ochi poate fi opțiunea perfectă pentru o zi lejeră, sau chiar pentru o întâlnire romantică. Ustensilele necesare pentru un astfel de tip de machiaj sânt: un fard transparent de ochi, o bază și poate un rimel care să arate cât mai natural. Acest tip de machiaj arată nemaipomenit și poate fi creat fără mult efort în doar câteva minute. Din această cauză reprezintă opțiunea perfectă pentru cele care sunt în criză de timp!

Machiajul cu gene lungi pentru ochi va rămâne mereu în vogă. De la curbarea naturală a genelor până la extensiile de gene, există multe modalități pentru ca femeile să profite la maximum de acest truc de înfrumusețare.