Iată de ce femeile renunță la părul lung: 15 dovezi că părul scurt e mai sexy!

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, cu volum, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Frizurile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Ele adaugă îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Iată 15 femei care au înțeles acest lucru, au riscat să-și taie părul și niciodată nu au regretat.

Femei înainte și după coafor

Părul lung e greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. O tunsoare pentru păr scurt îți va împrospăta chipul și starea de spirit. Uite cât de elegantă a devenit tânăra din imaginea de mai jos.

Indiferent de stilul ales, o tunsoare pentru păr scurt întotdeauna dă bine.

Tunsorile scurte arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bune pentru femeile energice și pline de viață.

Chiar și tunsorile ultra scurte dau bine. Dar nu uita de machiaj, care are rolul de a dilua aspectul ascetic al tunsorii și de a-ți sublinia feminitatea.

Tunsoarea bob-carre încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime părului. O asemenea tunsoare îți va da un aer stilat și contemporan.

Nu-ți fie frică să arăți îndrăzneț și provocator, dacă vrei ca oamenii să te țină minte!

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Și nu e nevoie să-ți schimbi culoarea, cărarea sau forma părului. La modul practic, se cere doar să îl tai.

Pentru că niciodată nu e târziu să te schimbi. O tunsoare pentru păr scurt nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi mai multă încredere și stimă de sine!

O tunsoare scurtă modernă te va ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare, dar fără a pierde efectul de păr bogat, mai ales dacă e aranjată în scări.

Nu oricine are curajul să facă un asemenea pas!

Dar cine are curaj, culege laurii în aceeași zi.

Noua tunsoare a făcut-o mult mai grațioasă și mai elegantă.

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Aceasta e numai bună pentru doamnele care vor să arate strict și elegant, dar nu sunt gata să-și facă o tunsoare foarte scurtă.

Aproape toate femeile cu păr lung visează să îl scurteze. Dar nu toate au curajul să o facă.

Nu uita că niciodată nu e târziu să te schimbi.

Citește și: Ce NU se mai poartă în 2021: 6 combinații vestimentare care te fac să arăți ridicol!