Iată cum tatuajul ochilor schimbă înfățișarea: 20+ fotografii înainte și după

Să nu piardă prea mult timp în fiecare dimineață pentru aplicarea machiajului este visul oricărei femei. Însă doar unele dintre ele se hotărăsc la un machiaj permanent.

Din fericire, în prezent există tot mai mulți specialiști în acest domeniu, iar tatuajul ochilor nu mai este o procedură dubioasă și riscantă.

În ultimii ani, tot mai populară devine tatuarea nu doar a sprâncenelor, dar și a pleoapelor. Ultima este de mai multe feluri: tatuare printre gene, tatuarea sub formă de linie fină sau tatuarea retușată. Procedura accentuează forma ochilor și îi face mai expresivi. Tatuajul se face prin introducerea în stratul superior al pielii a unui pigment. Un astfel de machiaj are o rezistență de 1,5-10 ani. Totuși, dacă te vei sătura de el mai devreme sau n-o să-ți placă ce a ieșit, poți să-l elimini cu ajutorul laser-ului sau a unor soluții chimice.

Conturul ochilor poate fi realizat doar la nivelul genelor sau deasupra, poate fi de orice culoare, formă și mărime. Specialistul va lua în calcul forma și culoarea ochilor, dar și poziționarea acestora. De aceea, trebuie să alegi unul cu bună experiență, cu care să discutați toate detaliile înainte de procedură.

Procedura de tatuare este practic nedureroasă, dar trebuie să te gândești foarte bine înainte s-o faci. E vorba totuși de un machiaj pe care o să-l porți zi de zi timp de câțiva ani.

Pentru ca să-ți fie mai ușor să faci o alegere, privește cu atenție aceste lucrări de tatuare a ochilor, realizate de diferiți specialiști.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Acum ce zici? Ești gata pentru o astfel de procedură?