Iată cum se asortează manichiura: 20 de combinații care te vor face stilată!

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei, nu întâmplător, manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume.

Dar cum să găsești din oceanul de modele o idee care să-ți sublinieze rafinamentul și cu adevărat să te reprezinte? Simplu, te ajutăm noi, iată 20 de combinații demne de o adevărată aristocrată.

Modele de unghii cu flori pictate

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Florile adaugă un plus de expresivitate manichiurii și subliniază rafinamentul unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Modele de unghii cu forme geometrice și abstracte

Motivele florale sau bune, dar și figurile abstracte, geometrice sau animal print îți pot înfrumuseța manichiura. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Modele de unghii în două culori

Una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două culori. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-pudrat, liliac-pal, lila, mentă, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins. De asemenea, unele doamne se joacă cu finisajul, alternând unghiile mate cu cele lucioase.

Și nu uita de tehnica ombre. Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Modele de unghii nud cu desene

O manichiură în tonuri delicate precum bej, crem, alb, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant. Pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu glitter și pietricele.

Modele unghii french elegante

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate.

Citește și: Eleganța înseamnă simplitate: 12 ținute superbe în stil minimalist!