Iată cum să te tunzi la 50+ 18 tunsori moderne pentru femei de 50 ani

Vremurile s-au schimbat. Astăzi o femeie de 50 de ani e considerată femeie în floarea vârstei. Și tinde să arate corespunzător, inclusiv când vorbim de coafură.

Coafura este un instrument excelent de întinerire atunci când este potrivită corect. Dar cum să găsești o tunsoare cu adevărat bună când există atâtea opțiuni? Simplu, te ajutăm noi, iată câteva modele minunate pe care merită să le încerci.

Tunsori pixie femei 50 ani

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

Tunsori pixie-bob femei 50 ani

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea se potrivește superb pe chipul oricărei femei, poate fi asociată cu orice ținută și, cel mai important, maschează excelent ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori bob femei 50 ani

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – va adăuga volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Tunsoarea bob are efect de întinerire, nivelează ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

Tunsori femei 50 ani par mediu

Dacă vrei să ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată compensează lipsa volumului și nivelează conturul feței. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 50 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și face coafura mai versatilă.

Tunsori carre femei 50 ani

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună. O tunsoare bob-carre cu breton arată grozav indiferent de vârstă. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte și corectează ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

Citește și: 3 lucruri pe care trebuie sa le faci cu parul tău la 50 de ani