Iată ce să porți la birou: 10 ținute cu blugi pentru femei 50+

Ce ne facem fără blugi? Blugii sunt practici, universali și stilați. De fiecare dată când nu știi ce să îmbraci, te ajută blugii. Când vrei să te îmbraci diferit, te ajută blugii, care pot fi combinați cu orice. Și nu în ultimul rând, când vrei să îmbraci ceva care să fie și comod, și stilat, firește că te ajută blugii. Dar cum să îi porți la birou fără să arăți deplasat?

Ținute elegante cu blugi

Blugii au fost și vor rămâne o piesă vestimentară universală, confortabilă și deosebit de stilată, care se potrivește tuturor femeilor, chiar și celor trecute de 60 de ani. În deosebi modelele clasice, cu decor minimalist.

Impresia neserioasă dată de jeanși poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși și a unui sacou, care te vor ajuta să arăți strict, elegant și stilat. Mai mult decât atât, eleganța nu va avea de suferit chiar dacă încalți teniși sau adidași.

Alege un model cu talie medie, nici strâmți, dar nici largi. Un astfel de model ascunde defectele, dar nu îți omoară feminitatea. Iar dacă au lungimea 7/8, ținuta va arăta și mai grațios.

Skinny sunt buni pentru că evidențiază formele unei femei și o fac să pară mai înaltă. Acest articol vestimentar este foarte feminin și se potrivește pentru toate ocaziile. În ultimii ani sunt la modă modelele cu vedere la gleznă și pantalonii 7/8.

Alege modele cu talie înaltă, deoarece îți vor sublinia silueta, îți vor alungi vizual picioarele și te vor face să pari mai înaltă. În ceea ce privește topul, vara cea mai bună completare pentru blugi este cămașa albă. Iar toamna și primăvara blugii se poartă cu jachete clasice sau jachete din denim.

Blugii clasici, cu croi drept și lejer, sunt buni pentru că imită atent conturul corpului, dar în același timp, ascund imperfecțiunile. Acest model este feminin, contemporan și stilat (mai ales când e cu vedere la gleznă) și se asociază de minune cu o pereche de sandale cu toc.

Femeile elegante nu poartă blugi cu strasuri, volane, broderii și alte elemente decorative. Eleganța înseamnă simplitate, prin urmare, ele aleg modele cât se poate de simple și laconice.

Acest stil nu se demodează niciodată și e actual indiferent de context.

Când vorbim de birou, ne interesează în primul rând modelele clasice, cele cu vedere la gleznă și cele care îmbină clasicul și contemporanul, de exemplu, blugii boyfriend, dacă dress codul nu e foarte sever.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!