Iată ce unghii să porți: 5 stiluri de manichiură care arată bine chiar și după 3 săptămâni!

Un aspect feminin și grațios e greu de imaginat fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă. Dar frumusețea e costisitoare.

O manichiură bună costă de la 50 până la 100 de lei. Și nu orice femeie își poate permite să-și schimbe acoperirea la fiecare 2-3 săptămâni. În acest caz, doar un design inteligent te poate salva. Iată 5 idei de nail art care cresc imperceptibil și chiar și după 3 săptămâni arată ca și cum ar fi noi.

Unghii în stil negative space

Negative space se traduce literalmente ca spațiu negativ. În nail art, acest termen se referă la acele zone de pe unghii care sunt complet lipsite de acoperire colorată. Un design în stil negative space înseamnă un fundal transparent și aplicații plutitoare – linii, forme, litere, steluțe sau ștampile. Datorită acestui design, unghiile pot crește nestingherit.

Unghii în stil ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, iar dacă aplici la bază un ton nud, care se întinde spre vârf – unghiile vor arăta natural, indiferent de lungime.

Unghii întunecate monocrome

Să știi că nu doar tonurile nud diluează efectul unghiilor crescute. Tonurile întunecate, monocrome, se descurcă la fel de bine. Ele atrag toată atenția asupra lor și micile imperfecțiuni devin invizibile.

Unghii în stil abstract

Abstracțiile îmbină avantajele stilurilor despre care am discutat mai devreme. Pe de o parte, ele ies puternic în evidență și distrag atenția de la imperfecțiuni. Iar pe de alta, unghiile cresc imperceptibil, mai ales când aplicațiile sunt orientate spre vârf.

Unghii în stil semilună

French-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Semiluna nu e nimic altceva decât un french inversat. E același principiu, numai că nuanța distinctă este trimisă la baza unghiei sub formă de semilună, cu o paletă cromatică complet inversată. Dacă lași baza transparentă, scapi de grija unghiilor care au crescut.

Citește și: Femeile îngrijite folosesc masca cu ou pentru păr: 5 motive să o folosești și tu!