Iată ce să porți la 60+: 18 ținute elegante cu blugi!

Ce ne facem fără blugi? Blugii sunt practici, universali și stilați. De fiecare dată când nu știi ce să îmbraci, te ajută blugii. Când vrei să te îmbraci rapid, te ajută blugii. Și nu în ultimul rând, când vrei să îmbraci ceva care să fie și comod, și stilat, firește că te ajută blugii. Dar cum să îi porți la 60 de ani ca să ai o ținută stilată?

Ținute cu blugi femei 60 ani

Blugii au fost și vor rămâne o piesă vestimentară universală, care se potrivește tuturor femeilor, chiar și celor trecute de 60 de ani. În deosebi modelele clasice, cu decor minimalist.

În ceea ce privește modelul, alege un model cu talie medie, nici strâmți, dar nici largi. Un astfel de model ascunde defectele, dar nu îți omoară feminitatea. Iar dacă au lungimea 7/8, arată foarte grațios.

Ținute elegante cu blugi

Impresia neserioasă dată de jeanși poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși sau a unui sacou. Ele te vor ajuta să arăți strict, elegant și stilat. Mai mult decât atât, eleganța nu va avea de suferit chiar dacă încalți teniși sau adidași.

Skinny sunt buni pentru că evidențiază formele unei femei și o fac să pară mai înaltă. Acest articol vestimentar este foarte feminin și se potrivește pentru toate ocaziile. În ultimii ani sunt la modă modelele cu vedere la gleznă și pantalonii 7/8.

Ținute moderne cu blugi

Alege modele cu talie înaltă, deoarece îți vor sublinia silueta, îți vor alungi vizual picioarele și te vor face să pari mai înaltă. În ceea ce privește topul, vara cea mai bună completare pentru blugi este cămașa albă. Iar toamna și primăvara blugii se poartă cu jachete clasice sau jachete din denim.

Femeile elegante nu poartă blugi cu strasuri, volane, broderii și alte elemente decorative. Eleganța înseamnă simplitate, prin urmare, ele aleg modele cât se poate de simple și laconice. Uite cât de bine arată primul model de blugi, în comparație cu toate celelalte!

Ținute femei 60 ani cu blugi

Blugii clasici, cu croi drept și lejer, sunt buni pentru că imită atent conturul corpului, dar în același timp, ascund imperfecțiunile. Acest model este feminin, contemporan și stilat (mai ales când e cu vedere la gleznă) și se asociază de minune cu o pereche de sandale cu toc.

Astăzi oricine poate arăta bine în haine mai puțin scumpe. Un design bun e disponibil oriunde. Poți fi elegantă doar în blugi și adidași.