Iată ce să porți la 40+: 18 ținute pentru femei elegante

Ce le face pe femei să fie frumoase? Naturalețea, alimentația, temperamentul sau stilul? Probabil, din fiecare câte puțin. Dar astăzi vom discuta despre ultima componentă. Și anume despre acele piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei de 40 de ani.

1. Paltonul

Paltonul este un articol vestimentar universal, care face femeia mai elegantă. Paltonul petrecut se bucură de popularitate în rândul femeilor din toată lumea, în special modelele Max Mara. Un palton elegant este un element indispensabil pentru o femeie contemporană. El te va transforma într-o adevărată aristocrată și se asortează cu topuri de diferite culori.

2. Cămașa albă

Simplă, clasică, mereu gata să ne dea o mână de ajutor. Ea nu se demodează niciodată, arată stilat, laconic, elegant și cât se poate de expresiv. Dacă dorești o ținută care să-ți întinerească chipul și să-ți scoată în lumină rafinamentul – începe cu o cămașă de culoare albă sau albastru-deschis. Tonurile deschise întineresc.

3. Jacheta

Compleurile alcătuite din pantaloni și sacou adaugă farmec oricărei femei. Pantalonii pot fi de lungime standard sau cu vedere la gleznă. Important e să aibă talia înaltă și un design simplu. Culorile pot fi neutre sau întunecate. Dacă codul vestimentar nu e foarte strict, poți adăuga și elemente asimetrice.

4. Blugii drepți

Ce ne facem fără blugi? Blugii sunt practici, universali și stilați. De fiecare dată când nu știi ce să îmbraci, te ajută blugii. Când vrei să te îmbraci diferit, te ajută blugii, care pot fi combinați cu orice. Și nu în ultimul rând, când vrei să îmbraci ceva care să fie și comod, și stilat, firește că te ajută blugii.

5. Fusta în formă de A

Fusta în formă de A este o soluție cu adevărat salvatoare. Ea ajută enorm dacă ai șolduri generoase, deoarece subliniază talia și o face să pară foarte subțire. În afară de asta, fusta ascunde șoldurile și echilibrează ținuta. Acest model îți va pune în valoare delicatețea și te va face să pari mai slabă.

6. Adidașii albi

Astăzi femeile poartă adidași și cu rochii și cu fuste și cu pantaloni skinny. Moda se schimbă și accentul cade tot mai des pe individualitate și confort. Prin urmare, să nu te mire că adidașii albi sunt la putere. Albul arată feminin, grațios și subliniază delicatețea unei femei. Pantofii sunt o soluție clasică, dar dacă vrei să arăți contemporan, nu există o cale mai simplă decât să îmbraci o rochie asociată cu adidași.

7. Pantalonii 7/8

Pantalonii trei sferturi sunt mai înguști și mai scurți decât pantalonii clasici și țin glezna la vedere, fapt care subliniază grația și rafinamentul oricărei femei. O astfel de ținută arată armonios atât în viața de zi cu zi, cât și la birou sau în timpul unei petreceri.

Citește și: Nu suntem datori nimănui: 15 lecții înțelepte, pe care le învățăm la 40 de ani!