(Video) Hairstilistul din Liban tunde și vopsește de parcă vrăjește. Are 3 milioane de urmăritori!

Pentru multe femei este o problemă găsirea unui hairstilist profesionist, rezultatul muncii căruia să poată surprinde doar plăcut. Femeia are nevoie de un profesionist care s-o înțeleagă din jumătate de cuvânt și uneori chiar să-i citească gândurile, întrucât ea nu reușește să exprime prin cuvinte ce își dorește. De fapt, a ști ce vrea femeia este un adevărat dar.

https://www.instagram.com/p/BRT83KOAFHf/?utm_source=ig_embed

Iată că femeile din Beirut, Liban au un mare noroc. Acolo muncește și trăiește popularul hairstilist turc, Munir. Ca să te înscrii pentru o tunsoare sau o vopsire la Munir Salon va trebui să aștepți câteva luni. Și totul pentru că aici specialiștii fac minuni cu părul.

https://www.instagram.com/p/Bf_kceagrfG/?utm_source=ig_embed

Munir transformă femeile în niște zeițe. Chiar și cel mai deteriorat și lipsit de viață păr el îl reface așa încât internauții rămân fără cuvinte.

https://www.instagram.com/p/BgO-d3Ngt6M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Cel mai des, femeile apelează la Munir doar pentru o schimbare, fără să spună ce tunsoare sau culoare a părului își doresc. În acest fel, ne convingem din nou că încrederea în specialist este cea mai importantă când vine vorba de schimbarea look-ului.

Munir spune că e „doar un designer pentru păr”. Apropo, saloanele sale pot fi găsite nu doar în Liban, dar și în Irak și Egipt.

https://www.instagram.com/p/BeD_GF0lLh6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Munir a devenit popular datorită filmulețelor sale postate pe Instagram. Astfel este cunoscut pe întreg globul pământesc. Aici el are peste 3 milioane de urmăritori, iar în Facebook a creat un grup în care s-au înscris peste 4 milioane de persoane.

Astfel, Munir a ajuns să creeze tendințe în ceea ce privește tehnicile de vopsire. Acesta organizează masterclass-uri în diverse colțuri ale lumii.