(Video) Hairstilistul din Liban tunde și vopsește de parcă vrăjește. Are 3 milioane de urmăritori!

Pentru multe femei este o problemă găsirea unui hairstilist profesionist, rezultatul muncii căruia să poată surprinde doar plăcut. Femeia are nevoie de un profesionist care s-o înțeleagă din jumătate de cuvânt și uneori chiar să-i citească gândurile, întrucât ea nu reușește să exprime prin cuvinte ce își dorește. De fapt, a ști ce vrea femeia este un adevărat dar.

Iată că femeile din Beirut, Liban au un mare noroc. Acolo muncește și trăiește popularul hairstilist turc, Munir. Ca să te înscrii pentru o tunsoare sau o vopsire la Munir Salon va trebui să aștepți câteva luni. Și totul pentru că aici specialiștii fac minuni cu părul.

Munir transformă femeile în niște zeițe. Chiar și cel mai deteriorat și lipsit de viață păr el îl reface așa încât internauții rămân fără cuvinte.

Cel mai des, femeile apelează la Munir doar pentru o schimbare, fără să spună ce tunsoare sau culoare a părului își doresc. În acest fel, ne convingem din nou că încrederea în specialist este cea mai importantă când vine vorba de schimbarea look-ului.

Munir spune că e „doar un designer pentru păr”. Apropo, saloanele sale pot fi găsite nu doar în Liban, dar și în Irak și Egipt.

Munir a devenit popular datorită filmulețelor sale postate pe Instagram. Astfel este cunoscut pe întreg globul pământesc. Aici el are peste 3 milioane de urmăritori, iar în Facebook a creat un grup în care s-au înscris peste 4 milioane de persoane.

Astfel, Munir a ajuns să creeze tendințe în ceea ce privește tehnicile de vopsire. Acesta organizează masterclass-uri în diverse colțuri ale lumii.