Gingașe și foarte feminine: 13 coafuri moderne pentru păr mediu în anul 2023

Lungimea medie a părului este considerată cea mai optimă, confortabilă și practică. Motivul este că această lungime simplifică procesul de îngrijire, dar îți permite să faci o varietate de coafuri. În fiecare an, tendințele de styling se schimbă, iar 2023 nu face excepție, așa că este timpul să facem cunoștință cu cele mai noi tendințe de modă din acest domeniu.

Coafarea voluminoasă pentru părul mediu

Aranjarea simplă de zi cu zi permite femeilor să fie mereu în stil cu tendințele modei. Pe părul mediu, poți adăuga volum cu ajutorul unor instrumente dovedite în timp – peria și un uscător de păr. Merită să adaugi puțin styling, astfel încât coafura să dureze toată ziua.

Coc ciufulit

Principala tendință a anului 2023 este imaginea naturală și ușoară a unei doamne. Anterior, cocul era făcut excepțional de strict, cu părul tras pe spate. Dar acum moda le obligă pe doamne să facă un coc simplu, ușor dezordonat, în care nu există nicio urmă de perfecțiune.

Valuri blânde

Pe bucle medii, o coafură elegantă și aerisită arată perfect. Pentru a obține astfel de șuvițe luminoase, poți folosi un fier de călcat sau ondulator cu un diametru mare. Acest stil este numit cel mai popular în 2023, deoarece se potrivește absolut tuturor.

Coada de cal

Lungimea medie a părului nu îți va permite să faci o coadă de cal prea înaltă, așa că doamnele aleg singure o opțiune de coafură joasă. Nu este nimic complicat în coafare. Poți face atât o coadă perfectă uniformă, cât și o coafură ușor dezordonată.

Stil asimetric

Tunsorile asimetrice nu mai sunt la fel de relevante ca în anii precedenți, dar o coafură cu șuvițe de lungimi diferite a intrat la modă. Pentru a face acest lucru, tot părul este dat pe o parte, după ce îl răsucești și îl ridici de la rădăcini.

Împletire

Pe părul mediu, orice împletire arată grozav.

Coadă cu împletitură

O altă coafură la modă pe părul mediu se numește coadă de cal. Pentru a face acest lucru, toate firele de păr sunt date într-o coadă joasă sau medie, apoi se împletește coada care poate fi sub formă de coadă de pește, lanț, sau împletituri simple.

Bouffant

Dacă părul mediu nu are volum, atunci poți face bouffant. Mai întâi, părul de pe coroană este pieptănat, apoi acoperit cu șuvițe uniforme și adunat într-un coc sau coadă de cal.

Părul mediu este o lungime ideală care îți va permite să-ți faci coafuri elegante în fiecare zi. În aceste tendințe vei găsi neapărat un model care îți va sublinia perfect frumusețea.

Dar tu ce părere ai cu privire la aceste tunsori ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !