Gingașe și foarte elegante: 3 tehnici și nuanțe de colorare a părului care se potrivesc tuturor doamnelor

Tunsoarea este una dintre punctele principale pe lângă întreaga ținută. Aici merită să acorzi atenție tipului de culoare a pielii și vârstei. Femeile pot avea adesea dorința de a se transforma, de a schimba lungimea, culoarea părului și în acest moment se pune întrebarea: ce nuanță să aleagă, pentru a nu regreta alegerea mai târziu.

Stiliștii au decis să adauge un element jucăuș aspectului doamnelor, așa că au dat undă verde celor mai diverse tendințe de modă: de la maro deschis natural la roz sau albastru, astfel încât este posibil să alegi cele mai bune look-uri din aceste variante.

Culoarea castanie

De 5 ani, naturalețea este la modă, așa că majoritatea reprezentantelor sexului frumos aleg orice nuanță de castan. Este, de asemenea, cel mai versatil. Alege exact tonul care ți se potrivește cel mai bine: închis, deschis, roșu sau auriu. Această culoare pare scumpă, bogată și sofisticată. Face trăsăturile feței mai definite și mai înguste.

Unele vedete adoră această culoare, de exemplu, Jennifer Lopez, Natalie Portman și Kendall Jenner. Un alt avantaj uriaș al acesteia este că culorile închise nu rănesc atât de mult părul, ci îl fac mai mătăsos și mai strălucitor.

Tehnica de colorare highlights

Multe doamne stau pe gânduri foarte mult timp înainte de a lua decizia că și-ar dori o colorare a părului. Apar îndoieli: este potrivit pentru mine? Pentru astfel de cazuri, există tehnica highlights. Aceasta este potrivită în special pentru părul blond. Fața pare mai tânără și mai proaspătă. Și pentru a fi în tendințe, este recomandat să alegi nuanțe mai apropiate de culoarea ta naturală.

De exemplu, pentru părul închis sunt potrivite șuvițele de scorțișoară sau culoarea cafelei, iar pentru părul deschis mierea și nisipul sunt ideale. Această metodă este la modă încă din anii 90, așa că au apărut noi tehnici care au aceeași esență: șuvițele ușoare. Acesta este balayage și shatush. La soare, ele creează revărsări magice pe bucle și nu trebuie să vă faceți griji pentru părul de la rădăcină care crește, deoarece tehnica highlights nu le atinge. Datorită texturii vopselei, este perfectă pentru cei care își doresc efectul de densitate. Unele doamne folosesc balayage pentru a acoperi părul gri.

Nuanța de bej rece

La prima vedere, se pare că culorile deschise nu sunt potrivite pentru toată lumea, iar acest lucru este adevărat. Dar această nuanță este una specială.

Arată ca un blond natural, dar există o particularitate. Bej rece se obține prin amestecarea a trei tonuri: caramel, maro deschis și nisip.

Această nuanță este mai potrivită pentru pielea deschisă, iar pentru brunete, trebuie să adaugi un ton mai închis. Folosește și tehnica de tranziție a diferitelor nuanțe. Prin urmare, o astfel de alegere va crea o imagine cool pentru toată lumea: atât pentru blonde, cât și pentru brunete.

Vopsirea părului este un pas mare. Este important să nu-l deteriorezi, ci să-ți ascunzi defectele, să-ți definești stilul și să înveți să te exprimi. Există multe varietăți de culori în lume, dar fiecare ar trebui să poată alege ceea ce va sublinia doar demnitatea. Și opțiunile scrise mai sus te vor ajuta să faci acest lucru, deoarece sunt universale și mereu la modă. Nu te teme să experimentezi cu aceste culori căci rezultatul va fi excepțional indiferent de decizia pe care o vei lua.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !