Gingașe și feminine: TOP 16 cele mai frumoase femei italiene din toate timpurile

Țara vulcanilor, artei, modei, pizzei la foc cu lemne, gelato și vinului și celor mai spectaculoase femei de pe planetă. Te întrebi ce este atât de special la italieni? Răspunsul este simplu: un aspect încrezător, frumusețe naturală și libertate interioară.

1. Sophia Loren

Una dintre celebritățile lumii, acum îmbătrânește frumos . Aruncă o privire la fotografia lui Lauren – legenda cinematografiei mondiale, care și la 87 arată grozav. Italianca arzătoare a obținut la un moment dat aproape toate premiile din industria filmului: Grammy, BAFTA, 5 premii Globul de Aur, precum și un Oscar pentru cea mai bună actriță într-un film străin. Melodrama „Yesterday, Today, Tomorrow” cu Sophia Loren este un must-see pentru toată lumea, fără excepție.

2. Gina Lollobrigida

Numele acestei actrițe este cunoscut cu mult dincolo de granițele țării sale natale. Pentru italieni, Gina este asociată în primul rând cu imaginea Esmeraldei, pentru telespectatorii sovietici – Adeline Lafranchises. Citatul ei legendar: „Deci dacă sunt blondă acum? Încă mai am temperamentul unei brunete”, a devenit legendară și vorbește mult mai elocvent despre caracterul acestei femei decât orice autobiografie.

3. Monica Bellucci

„Chipul unui înger, trupul unei păcătoase”, așa o descriu contemporanii pe Bellucci. Această contradicție a inspirat și continuă să inspire zeci de cineaști din întreaga lume. Francesca, Constanta, Cleopatra, Maria Magdalena, Louise Ferida – actrița este unică în fiecare imagine.

4. Virna Lisi

Misterioasă, ușoară și foarte frumoasă… Așa este ea – italianca Marilyn Monroe.

5. Claudia Cardinale

Mama ei este siciliană, iar tatăl ei este italian. Nu e de mirare că Claudia are o înfățișare foarte expresivă, a fost chiar recunoscută drept cea mai frumoasă italiancă din Tunisia. Odată, ajunsă la Festivalul de Film de la Veneția ca spectator, fata l-a întâlnit pe producătorul Franco Cristaldi – de la această întâlnire și-a început cariera cinematografică.

6. Bianca Balti

Acest model de origine italiană a lucrat probabil cu toți designerii lumii: Versace, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Givenchy… Și poți înțelege de ce – femeia cu picioare lungi, cu părul căprui și cu ochi albaștri părea făcută pentru o copertă lucioasă.

7. Pier Angeli

Sora geamănă a actriței Marisa Pavan a fost amintită de toată lumea pentru rolul din filmul Teresa. Apoi a lovit adevăratul jackpot și a câștigat premiul de onoare „Golden Globe”. Mulți critici de film au comparat fata cu Greta Garbo și au prezis o carieră în film strălucitoare. Dar viața lui Pierre a fost scurtă- de doar 39 de ani.

8. Shilla Gabel

Ea a intrat în istorie ca sosia lui Sophie Loren. Cu toate acestea, această asemănare, la care visează orice fată, nu i-a adus lui Gabel succes în industria filmului. Actrița a jucat în 50 de filme, dar a primit recunoaștere reală și laude din partea publicului de pe scenă și la televizor.

9. Madonna Louise Ciccone

Cea mai de succes cântăreață comercială din istorie conform Cărții Recordurilor Guinness, cel mai bine vândut cântăreț rock al secolului XX, un adevărat simbol al anilor 90 liberi. Și asta tot este una și aceeași persoană. O americancă cu rădăcini italiene la 63 de ani este încă una dintre cele mai influente femei din show-business.

10. Silvia Koshina

O vedetă a cinematografiei europene, o adevărată divă. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie frumusețea și talentul acestei actrițe. Silva nu a părăsit platoul până la moartea ei – viața ei a fost întreruptă tragic la 61 de ani din cauza cancerului de sân.

11. Edwige Fenech

Această actriță are o trăsătură distinctivă – este cunoscută pentru rolurile sale în filme de exploatare sexuală și filme din genul giallo. „Anna, aceasta este o plăcere deosebită”, „Dr. Jekyll și o doamnă drăguță”, „Amanta are o nepoată”… Acum Fenech are 72 de ani, dar arată pur și simplu uimitor.

12. Monica Vitti

Ea a lucrat cu Michelangelo Antonioni și a câștigat cinci premii David di Donatello pentru cea mai bună actriță, șapte Globuri de Aur italiene pentru cea mai bună actriță, un Glob de Aur pentru carieră și un Leu de Aur pentru carieră la Festivalul de Film de la Veneția. Perseverența și munca acestei actrițe este admirabilă!

13. Manuela Arcuri

Ea a mers la prezentări de modă și a participat la concursuri de frumusețe la vârsta de 14 ani. Punctul culminant al carierei ei de model este o ședință photo erotică pentru revista Panorama în 2001. Ea a jucat și în filme. Una dintre cele mai izbitoare lucrări ale ei este drama costumată Love Madness.

14. Stefania Sandrelli

Aproape fiecare actriță visa să lucreze cu Jean-Pierre Melville, Pietro Germi, Jean-Pierre Moki. Proprietarul unei apariții interesante Stefania Sandrelli a reușit. Una dintre cele mai izbitoare lucrări ale ei este Divorțul în italiană.

15. Olivia Culpo

Tatăl fetei care a fost Miss Univers 2012 este italian, mama este italiancă cu rădăcini irlandeze. Rezultatul unui astfel de amestec a îndeplinit toate așteptările – Olivia este capabilă să farmece pe oricine cu aceste gene.

16. Asia Argento

Actriță, scenaristă, regizor de film, model, cântăreață și scriitoare. Asia își datorează frumusețea rădăcinilor italiene: tatăl ei este regizorul de film Dario Argento, mama ei este actrița Diria Nicolodi. Uită-te la fotografiile lor în tinerețe – nu degeaba spun că părinții frumoși dau naștere copiilor frumoși.

Dar tu ce părere ai despre aceste celebrități ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !