Gingașe, feminine și super frumoase: 20 cele mai populare tatuaje cu flori

Tatuajul cu flori este cel mai popular design printre femei. Datorită buchetelor frumoase și mugurilor singuratici, îți poți exprima toate gândurile, emoțiile și dorințele secrete. Fiecare floare are propriul ei sens, care permite doamnelor să-și facă un tatuaj cu semnificație profundă.

Semnificația tatuajului cu trandafiri

Inițial, trandafirul a fost asociat cu pasiunea și forța. Tatuajele pentru femei cu trandafiri sunt cel mai adesea alese de doamnele senzuale care vor să-și arate caracterul pasional, anumite sentimente sau impulsuri spirituale.

Semnificația tatuajului cu mușețel

Tatuajul cu floare de mușețel este cel mai delicat model de tatuaj. Floarea reprezintă tinerețea, spontaneitatea, lejeritatea și dragostea. Femeile care își împodobesc corpul cu mușețel sunt foarte naive, pure și sincere.

Semnificația tatuajului cu gălbenele

Gălbenelele erau considerate flori destul de puternice, care posedă o aură magică. Un tatuaj cu această floare ar putea schimba nu numai corpul, ci și viața. În lumea modernă, un tatuaj cu gălbenele înseamnă fidelitate și longevitate.

Semnificația tatuajului cu narcisă

Un tatuaj cu narcisă poate indica natura senzuală și subtilă a unei doamne. Această femeie depune un efort enorm pentru a fi o mamă și o soție bună, căutând un partener potrivit pentru viață. Ea prețuiește loialitatea și respectă deciziile persoanei iubite. De asemenea, alegerea unui astfel de tatuaj poate indica nevoia de dragoste și grijă.

Semnificația tatuajului cu orhidee

Orhideea este cea mai feminină floare. De obicei, doamnele aleg acest tatuaj  într-un design colorat. Și, desigur, prima asociere cu o floare orhidee este feminitatea unei fete care a decis să-și facă un tatuaj. De asemenea, poți adăuga mister și senzualitate imaginii tale cu ajutorul unui astfel de model de tatuaj.

Semnificația tatuajului cu bujori

Bujorii sunt flori foarte nobile care semnifică bucurie, prosperitate și armonie. Dar cel mai important, un tatuaj cu această floare îți va permite să te protejezi de energia și emoțiile negative.

Semnificația tatuajului cu maci

Femeile aleg tatuajele cu mac pentru că consideră aceste flori cele mai frumoase reprezentante ale plantelor frumoase. Dacă ești pentru frumusețea naturală, atunci această schiță specială îți va permite să te simți puțin mai tânără. Asemenea doamne posedă optimism, tandrețe și un caracter puternic.

Semnificația tatuajului sakura

Sakura vorbește despre frumusețe, tinerețe și tandrețe. Tatuajul Sakura este un simbol al fidelității, al armoniei în suflet și al iubirii frumoase. Sakura arată foarte impresionant pe corp în culoarea sa naturală strălucitoare.

Tatuajele cu flori simbolizează feminitate. Buchete superbe împodobesc corpul unei doamne frumoase, arătând tuturor natura ei sensibilă și dorințele ei secrete.

Dar tu ai opta pentru un asemenea tatuaj cu flori ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !