Gingașe, feminine și foarte elegante: 18 idei de tunsori scurte pentru doamnele de 50-60 de ani

Pentru multe doamne, împlinirea celor 50-60 de ani este ca o sentință. Ele își pun capăt și aspectului lor, transformându-se astfel din femei drăguțe într-o bătrână adevărată. Stiliștii sunt categoric împotriva unei astfel de decizii, deoarece chiar și la vârsta cea mai matură, poți arăta foarte atractiv și uneori chiar seducător. Și cel mai simplu mod de a schimba imaginea este o tunsoare scurtă.

Un bob impecabil

Tunsoarea Bob este considerată cea mai versatilă. Totul ține de forma sa – nu are margini clare, un anumit format și restricții. Pentru femeile de 50-60 de ani, o tunsoare bob va da principalul lucru – un efect de întinerire vizibil. Șuvițele îngrijite din apropierea feței vor ascunde imperfecțiunile, iar la spate – o ceafă scurtată va sublinia gâtul.

Carre cu alungire

Un accent cu alungire îți va permite să-ți dai voie imaginației să te conducă. Dacă o femeie are nevoie de o tunsoare mai lungă, în care șuvițele din față vor ascunde cât mai mult fața și decolteul, atunci buclele pot fi prelungite până la claviculă. În același timp, este important să lăsați spatele capului cât mai scurt posibil, astfel încât un contrast strălucitor să distragă atenția de la ridurile expresive și de la alte imperfecțiuni ale feței.

Undercut îndrăzneț

Femeile la vârsta adultă își pot permite să experimenteze cu aspectul. Nu este nevoie să te ascunzi în spatele uni păr care pare obosit, este mai bine să-ți deschizi fața cât mai mult posibil și să arăți lumii adevărata ta frumusețe. În aceste scopuri, o tunsoare uimitoare de tip undercut este perfectă. Principala ei caracteristică este scurtarea la ceafă și tâmple, precum și un păr voluminos la coroană.

Carre gradat

Dacă la vârsta de 50-60 de ani părul a început să-și piardă frumusețea, a devenit subțire și rar, atunci este nevoie de un restart grandios. Pentru volum și un aspect strălucitor, doamnele ar trebui să acorde atenție unei tunsori stil bob gradat. Datorită șuvițelor de diferite lungimi, chiar și cel mai obosit păr va arăta luxos și magnific.

Tunsorile scurte sunt o adevărată baghetă magică pentru doamnele de 40-50 de ani. Datorită formei deschise, aspectului elegant, doamna va putea să-și întinerească imaginea timp de câțiva ani, precum și să obțină o imagine proaspătă și la modă.

Dar ție care dintre aceste tunsori ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !