Garderoba unei femei elegante: Aceste 5 lucruri te vor întineri instantaneu!

Ce le face pe femei să fie frumoase? Naturalețea, alimentația, temperamentul sau stilul? Probabil, din fiecare câte puțin. Dar astăzi vom discuta despre ultima componentă. Femeia vrea să fie elegantă și atrăgătoare în fiecare zi. Și cea mai scurtă cale către un look stilat și atrăgător trece prin garderobă. Garderoba corectă te poate întineri. Iată câteva piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

1. Pantalonii clasici cu talie înaltă

Datorită lor, picioarele tale vor arăta mai lungi și, implicit, mai subțiri. Efectul va fi și mai bun dacă adaugi la pantaloni o pereche de pantofi cu toc înalt, în același ton cu pantalonii. Acest truc va crea două linii verticale, care te vor ajuta să pari mai înaltă. Pantalonii cu talie înaltă sunt cheia către un look elegant și cochet.

2. Rochia monocromă

Trei elemente fac ținuta să arate perfect – aspectul îngrijit al femeii, minimalismul și calitatea. Femeile elegante evită imprimeurile strălucitoare și detaliile complexe în favoarea ținutelor monocrome, nobile și minimaliste. O rochie monocromă, în tonuri deschise, îți va împrospăta imaginea și te va face vizual mai ușoară.

3. Fusta creion

Un astfel de model te va ajuta să pari mai înaltă și îți va scoate în evidență rafinamentul. Fusta creion e bună pentru orice ocazie. Ea poate fi asociată cu o cămașă clasică, cu un top provocator, cu o geacă de piele, cu un pulover oversize, cu o bluză delicată sau cu o jachetă. În ceea ce privește încălțămintea, fusta creion se poartă cel mai des cu pantofi.

4. Blugii

Hai să lăsăm fetișcanelor blugii rupți, blugii skinny, blugii strălucitori, blugii largi, cu evazare de 30 de cm și modelele de tip banană. Pe noi ne interesează modelele clasice, cele cu vedere la gleznă și cele care îmbină clasicul și contemporanul, de exemplu, blugii boyfriend.

5. Ochelarii

Ochelarii de soare pot transforma o ținută banală într-una stilată și atrăgătoare. În plus, ei protejează pielea de acțiunea razelor ultraviolete și ascund ridurile de expresie. Dar dacă vrei să arăți tânără și frumoasă, evită modelele cu rame uriașe, precum ochelarii Manhattan. Uite cum forma ochelarilor și culoarea ramei influențează chipul unei femei.

Citește și: Femeile îngrijite folosesc masca cu ou pentru păr: 5 motive să o folosești și tu!