Garderoba femeii de 50 de ani: 6 fuste elegante în care vei cuceri orice bărbat!

Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Aceasta îți subliniază silueta, te ajută să te simți mai sigură pe sine și atrage privirile încântate ale bărbaților care te înconjoară. Dar fără să arate vulgar și deplasat. În continuare vom discuta despre 6 tipuri de fuste, care îți vor oferi nu doar atenție, ci și confort.

Fustă petrecută asimetrică

Fusta petrecută care se închide într-un singur nasture ori cu ajutorul unui cordon, e perfectă atât pentru o ținută casual, cât și pentru birou. În dependență de materialul din care este croită, ea poate fi purtată atât vara, cu o pereche de sandale, cât și iarna, cu o pereche de cizme, ori chiar cu bocanci. Dar e important ca materialul să fie de calitate, pentru a ține bine forma și a-ți sublinia rafinamentul. Îți recomandăm un model cu talie înaltă, cu lungimea sub genunchi, care arată decent și senzual în același timp.

Fustă midi din denim

Denimul este un material universal, potrivit pentru orice anotimp. Acesta ține bine forma, corectează silueta, arată stilat, proaspăt și contemporan. O astfel de fustă se încadrează perfect în stilul casual și la sigur nu va trece neobservată de către bărbați. În plus este foarte confortabilă și poate fi asociată aproape cu orice piesă din garderoba ta.

Fustă din piele ecologică

Fusta neagră din piele este un articol vestimentar clasic, care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Însă ca imaginea să nu fie prea sobră, ea trebuie diluată cu accente strălucitoare – un pulover vibrant, bijuterii, botine bej etc. O fustă din piele naturală sau ecologică poate deveni elementul central în jurul căruia este construită întreaga imagine.

Fust creion cu talie înaltă

Fusta creion e potrivită pentru ținutele elegante clasice. De regulă, aceasta trece ușor peste linia genunchilor, dar după 50 de ani se recomandă lungimea până la jumătatea gambei. Un astfel de model te ajută să pari mai înaltă și îți scoate în evidență grația și rafinamentul. Dacă modelele clasice îți par mult prea stricte, poți încerca o fustă portocalie, în carouri, care la sigur te va evidenția din mulțime.

Fustă plisată

Fusta plisată se potrivește pentru toate vârstele. Un design luminos poate fi asociat cu nuanțe neutre, astfel încât ținuta să arate stilat și laconic. Fusta plisată este feminină, romantică și versatilă. Ea poate fi inclusă într-o paletă variată de ținute, atât pentru ocazii casual și cât și pentru evenimente speciale sau întâlniri de afaceri. Modelul a fost inspirat din moda anilor ’50, motiv pentru care se poate lăuda cu un aspect clasic, apropiat de vintage.

Fusta cloș lungă cu buzunare

Fusta cloș neagră, inspirată din ținutele lui Audrey Hepburn, pe cât este de elegantă, pe atât este de confortabilă. Acest model va masca mai bine ca oricare altul carențele siluetei tale și îți va adăuga farmec și prospețime, în special dacă e asociat cu un top mulat, de aceeași tonalitate. Fii sigură că nici un bărbat nu va privi nepăsător în direcția ta.

Citește și: Femeile care respectă aceste 10 reguli arată mai tinere după 50 de ani!