Frumusețea și stilul femeii plinuțe Stephanie Zwicky în 10 imagini care inspiră

Nu degeaba Stephanie Zwicky este numită „regina aspectului plus-size”, această pariziană inspiră multe femei supraponderale să-și găsească propriul stil.

Stephanie a absolvit medicina, dar apoi și-a abandonat cariera și a devenit un popular blogger de modă.

Stephanie a fost plinuță încă din copilărie. În adolescență, a trăit multe minute amare când a fost tachinată de colegii ei. De mai multe ori fata a încercat fără succes să slăbească, dar fiecare kilogram pierdut a fost dat cu atât de greu încât într-o zi Stephanie și-a dat seama că nu trăiește, ci doar luptă.

Atunci Stephanie a decis să renunțe la slăbit și să înceapă să se bucure de viață. Și, de asemenea, pentru a inspira alți oameni să trăiască la maximum viața aici și acum, și nu într-un viitor ipotetic, când figura va deveni subțire.

  • Un aspect îndrăzneț, cu o tunică portocalie strălucitoare și jambiere negre strânse, Stephanie a decis să completeze pălăria neagră cu boruri largi. Tunica are o siluetă în formă de A.

  • În acest aspect, Stephanie folosește din nou portocaliu, dar nuanța este mai puțin vibrantă de data aceasta. Fata a ales pantaloni largi portocalii, picioarele modelului sunt largi pe toată lungimea, așa că la prima vedere poate părea că aceasta este o fustă. Partea superioară a ansamblului este reprezentată de un top negru și o jachetă scurtă cu imprimeu modern de animale. Pălăria cu bor larg se potrivește perfect acestui aspect.

  • Rozul este prezent și în garderoba lui Stephanie. De data aceasta a ales un impermeabil roz și o geantă asortată. Dar restul elementelor de ansamblu sunt neutre. Aceasta este o rochie gri melanj, cu o siluetă dreaptă, colanți negri groși și pantofi negri. Pentru a nu deranja proporțiile figurii, Stephanie folosește o centură.

  • Nu poți fi gras pentru a purta haine imprimate? Stephanie infirmă și această afirmație. Fata îmbracă o rochie dintr-o siluetă potrivită cu un model luminos asociat cu lucruri neutre – o haină bej deschis, colanți negri și pantofi. O pălărie preferată cu bor larg completează aspectul.

  • Stephanie poartă o fustă până la genunchi din piele matlasată cu un pulover cu un model luminos sub formă de inimi multicolore. Imaginea este destul de simplă, dar interesantă datorită contrastului texturilor părților superioare și inferioare ale ansamblului.

  • Stephanie nu refuză lucrurile mai îndrăznețe. De exemplu, ea a ales o rochie din piele până la genunchi pentru a crea acest look. Adidași negri, colanți negri groși și o pălărie albă completează aspectul.

  • Rochia din dantelă arată foarte romantic. Unii ar putea găsi ciudată combinația de rochie albă din dantelă cu colanți negri și pantofi, dar setul arată destul de armonios.

  • Bloggerul de modă a decis să combine o fustă lungă plisată cu un pulover verde închis. Deoarece puloverul este uzat, linia taliei este accentuată de o centură cu cataramă strălucitoare. O haină albă fără guler aruncată peste umeri completează aspectul.

  • Stephanie nu se limitează la alegerea îmbrăcămintei exterioare. În acest exemplu, ea a ales o haină de blană de pluș la modă. Modelul este scurt ca lungime la mijlocul coapsei, împodobit cu țesătură din lână neagră. De data aceasta Stephanie și-a schimbat obiceiul de a purta colanți negri și a ales un model burgund pentru a se potrivi cu fusta și pantofii. Această tehnică întinde vizual silueta.

  • Imaginea are tonuri nobile de gri, cu mici adăugări de alb și negru. Baza aspectului este o haină largă, cu mâneci în trei sferturi. Pentru aceasta sunt alese o fustă plisată gri și un pulover alb. Și pălăria neschimbată completează imaginea, doar că de data aceasta nu este neagră, ci gri.