Frumusețea nu are vârstă: 16 ținute spectaculoase pentru femei 50+

Ținutele expresive întineresc. De ce să te îmbraci gri și plictisitor când există atâtea ținute vii și vibrante, care te pot întineri și îți pot împrospăta imaginea? Mai cu seamă după 50 de ani când hainele gri și lipsite de formă nu fac decât să-ți mai adauge ani.

De fapt, cine a zis că la 50 de ani nu ai voie să te îmbraci expresiv? Sigur că ai voie și chiar este binevenit. Deoarece nimic nu întinerește mai bine decât o ținută frumoasă, care vibrează în același ritm cu energia și personalitatea ta.

Ținute casual pentru femei 50 ani

Pantaloni roz sau roșu aprins? De ce nu? Ba mai mult, poți să-i asociezi cu pantofi cu vârf ascuțit și o vestă cu volane. Ești gata să spui că ținuta din dreapta arată ridicol și deplasat? Nu, dimpotrivă, arată proaspăt, stilat și armonios. Dacă nu te simți pregătită pentru asemenea schimbări de imagine, poți îmbrăca ceva mai conservator, dar nu mai puțin expresiv.

Nuanța piersicii și culoarea cerului senin arată delicat, grațios și feminin. Aceste tonuri conferă look-ului prospețime și întineresc într-un mod natural și armonios imaginea unei femei. În ceea ce privește pantalonii, poți alege modele clasice, ca în imaginile de mai sus, sau modele trendy, contemporane, cu margini suflecate și vedere la gleznă.

Ținute elegante pentru femei peste 50 de ani

O ținută neagră, monocromă, poate fi diluată cu un imprimeu contrastant și accesorii stilate. Dar recomandarea noastră este să renunți la astfel de compleuri în favoarea unor ținute feminine, în tonuri deschise și delicate. Într-un fel sau altul, ambele întineresc. De altfel, cum crezi, câți ani are femeia de mai jos? 35? 40? 45? De fapt – 52! O ținută bine gândită și un aspect îngrijit pot face adevărate minuni.

În general, stiliștii recomandă combinarea a maxim 2-3 tonuri diferite, ținând cont de tonalitatea pielii tale și modul cum pot fi asociate culorile. Tonurile neutre (alb, negru, gri, maro, albastru închis) pot fi combinate cu orice culoare.

Haine femei 50 ani

Revenind acolo de unde am început. Negrul și roșul se asociază de minune și îți vor da un aer nobil, enigmatic și seducător, mai ales dacă ținutele sunt completate cu accesorii neobișnuite. De regulă, astfel de ținute sunt alese de femeile energice, independente și sigure pe sine.

Găsește echilibrul dintre clasic și contemporan, nobil și strălucitor, simplu și sofisticat și niciodată nu vei da greș. Și nu alerga după modă. O fi moda bună, dar stilul și individualitatea ta sunt mai bune. Trebuie să ai încredere în ele.

Ținute pentru femei 50 ani

Dacă nu te simți în apele tale purtând articole vestimentare în tonuri aprinse, te poți limita la un singur accent expresiv, de exemplu, poșeta, cerceii sau pantofii. La fel de bine prinde o eșarfă.

Sau poți alege ceva neutru, care să nu fie nici vibrant, nici plictisitor. Nuanțele moi de roz, mov, azuriu sau bordo îți pot da o mână de ajutor. Până la urmă, contează să te simți bine. Mai multe despre culori poți citi în articolul de mai jos.

Citește și: Știința din spatele culorilor: Ce nuanțe te fac mai tânără și cum să le alegi?