Frumusețea începe de la vârful degetelor: 25 modele de unghii noi, la modă în 2021-2022!

O manichiură proaspătă și bine făcută este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea în sine a acesteia, nu întâmplător, manichiura este unul din cele mai populare ritualuri de înfrumusețare din lume. Bărbații asociază manichiura îngrijită cu feminitatea, iar femeile se simt mai frumoase și mai sigure pe sine atunci când știu că mâinile și unghiilor lor arată impecabil.

Stiliștii sunt de părerea că trebuie să ții cont de două aspecte atunci când îți faci manichiura: nuanța și lungimea unghiilor. Prin urmare, am selectat pentru tine cele mai actuale modele de unghii din acest sezon ca să fii întotdeauna la modă.

Unghii nud 2021

Nuanțele nud arată impecabil pe unghii și se potrivesc perfect pentru orice ținută și orice ocazie. Unghiile realizate în nuanțe bej, roz pudrat, crem sau gri deschis, pot fi purtate atât la petreceri, cât și la birou sau în viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, sunt actuale în orice perioadă a anului.

Unghii nud scurte

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Pentru a adăuga expresivitate imaginii tale, manichiura nude poate fi completată cu accente metalice și strălucitoare.

Citește și: Manichiura nud în diverse nuanțe

Modele unghii roșii scurte

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Roșul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Modele unghii roșii simple

Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Dacă optezi pentru o astfel de nuanță a unghiilor, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Modele unghii roșii 2021

În 2021 sunt la modă nuanțele laconice, intense, fără accente suplimentare. Important e ca unghiile să fie realizate în același ton, fără adaosuri, tranziții și experimente.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Modele unghii french elegante

Manichiura franțuzească este una din cele mai universale, actuale și populare tipuri de manichiuri, care se potrivește tuturor femeilor datorită grației, eleganței și versatilității sale. La fel ca unghiile nude, manichiura french pune accentul pe naturalețe, dar poate fi asociată armonios și cu accente metalice sau decor suplimentar, care subliniază individualitatea femeii și adaugă exclusivitate imaginii sale.

Manichiura franțuzească 2021

Indiferent dacă îți place manichiura french sau nu – un lucru e cert, acest design laconic și delicat va rămâne întotdeauna în vogă. Unele femei consideră o astfel de manichiură plictisitoare, dar adevărul e că există o multitudine de modalități de a transforma unghiile în așa fel ca să arate modern și neobișnuit. Posibilitățile oferite de stiliștii contemporani sunt aproape nelimitate.

Manichiura franțuzească modele

În afară de nuanțe și decor, mereu poți experimenta cu structura unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi. Principiul rămâne același: baza e realizată într-un ton nud sau roz, iar vârful într-un ton diferit.

Citește și: Manichiura scumpă: 5 idei îndrăznețe pentru primăvara anului 2021

Modele unghii vișinii mate

Unghiile vișinii reprezintă o alegere clasică, dar în același timp super-contemporană, mai ales atunci când au o textură mată. Un asemenea model arată foarte stilat, elegant și laconic, dar e important să găsești nuanța și forma care te avantajează.

Citește și: Dar tu ai încredere în stilistul tău? 13 exemple de manichiură eșuată complet!

 

Modele unghii albastru închis

O astfel de nuanță profundă și nobilă e potrivită pentru femeile de toate vârstele, dar arată deosebit de armonios pe doamnele trecute de 50 de ani, datorită tonului său adânc și conservator.

Modele unghii închise la culoare

Ca să nu arate plictisitor, unghiile de culoare închisă pot fi evidențiate cu ajutorul unui accent metalic sau cu un imprimeu deosebit.

Citește și: Secrete și reguli pentru a avea o manichiură bogată