Frumusețea începe de la vârful degetelor: 19 idei de manichiură ca să arăți elegant și spectaculos!

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei, nu întâmplător, manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume.

Dar cum să găsești din oceanul de modele o idee care să-ți sublinieze rafinamentul și cu adevărat să te reprezinte? Simplu, te ajutăm noi, iată 19 modele de unghii demne de o adevărată aristocrată.

Modele unghii cu gel bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Modele unghii cu sclipici auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Tonurile aurii arată deosebit de armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe moi (bej, nud, roz-pal, alb).

Dar arată decent și cu fasoane complexe. Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și la sigur te va transforma într-o adevărată vedetă a serii.

Modele de unghii french cu sclipici

French-ul contemporan are o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul. Prin urmare, dacă vrei o manichiură scumpă, nu ezita să adaugi sclipici la vârf sau la bază.

Modele de unghii cu pietricele

Accentele metalice, glitterul, strasurile – aplicate simplu sau grupate în modele geometrice – toate acestea adaugă unghiilor expresivitate și îți dau un aer elegant și cochet.

Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt și luxos, adăugând un aer exclusivist deținătoarei sale. Totuși ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. În ceea ce privește acoperirea de bază, alege tonuri neutre sau pastelate – bej, alb, negru, roz sau nud etc.

Modele unghii animal print

Modelele de unghii în stil animal print arată superb cu ojă în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele în stil zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă, leopard etc.

Imprimeurile arată delicat și grațios pe tonuri neagasante, precum bej și maro. Contrar aparențelor, rezultatul arată elegant și armonios. În plus, aceste unghii rămân actuale și iarna.

Citește și: Femeia care sperie și inspiră: 10 reguli de stil de la Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue!