Frumusețea e o stare de spirit: 3 femei celebre care se mândresc cu defectele lor!

Majoritatea femeilor, într-un fel sau altul, sunt nemulțumite de aspectul lor. Chiar dacă unele doamne nu vor recunoaște acest lucru – adevărul e că puține femei sunt în stare să se împace cu imperfecțiunile pielii, aripioarele, colăceii, picioarele strâmbe și alte vise urâte ale fiecărei femei. Nu și eroinele noastre.

Cu toate că natura nu le-a înzestrat cu acea frumusețe convențională, pe care ne-am obișnuit să o admirăm, ele au devenit un exemplu de frumusețe pentru milioane de femei din toată lumea. Mai mult decât atât, ele se mândresc cu neajunsurile lor (așa numitele neajunsuri) și au avut înțelepciunea să le transforme în avantaje.

#1. Kate Winslet

Prima dintre ele este Kate Winslet. Kate Winslet întotdeauna a fost plinuță. La începutul carierei actrița complexa din cauza kilogramelor în plus, mai ales că regizorii și echipa tehnică îi alimentau acest complex, sugerându-i într-un fel sau altul că ar trebuie să slăbească. Cu timpul, Kate și-a acceptat corpul și a înflorit cu adevărat, atât ca actriță, cât și ca femeie.

#2. Vanessa Paradis

Deținătoarea celui mai frumos zâmbet din lume nu s-a gândit niciodată să renunțe la el. O altă femeie și-ar fi corectat acest “defect” cât mai curând posibil. Nu și Vanessa. Ea și-a acceptat înfățișarea și și-a transformat unicul minus în cel mai mare plus, demonstrând încă odată că frumusețea e doar o stare de spirit care vine adânc din interior.

#3. Winnie Harlow

Pe Winnie Harlow natura a înzestrat-o cu o afecțiune nu tocmai plăcută – vitiligo, o boală de piele caracterizată prin apariția unor zone albe, lipsite de pigmenți. În copilărie, Winnie a suferit mult din cauza altor copii care o tachinau, iar în adolescență a fost la un pas să se sinucidă. Însă acum 7 ani, ca să-și învingă temerile, Winnie a decis să participe la un concurs de frumusețe și de atunci cariera ei se mișcă numai în sus.

Citește și: Secretele frumuseții orientale: 5 ritualuri de frumusețe ale femeilor din Orientul Mijlociu!