Frumoase și ușor de întreținut: Stiliștii au numit cele mai bune tunsori pentru păr scurt!

Părul lung este greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Din această cauză, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea. Iată ce tunsori sunt la modă în acest sezon.

Tunsori bob păr scurt

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton lung.

Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori bob scurt la spate

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look. Dar nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului.

Bobul inversat este ușor de coafat și arată natural datorită stilului său neglijent. Coafura e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsori carre păr scurt

O astfel de coafură arată modern, proaspăt și e opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine. Tunsoarea va adăuga un pic de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever.

Tunsoarea poate fi cu sau fără breton, simetrică sau asimetrică, până la umeri sau până la bărbie. Indiferent de stilul ales, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Tunsori carre scurt în scări

Părul aranjat în scări sau în cascadă, până la nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței și adaugă eleganță întregului look. Iar datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare mai dens, mai îngrijit și mai sănătos.

Tunsoarea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Tunsori shaggy păr scurt

O altă opțiune interesantă este tunsoarea shaggy. Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Tunsori shaggy păr mediu

Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

Citește și: Toată viața l-am spălat greșit: Aceste 7 greșeli m-au lăsat fără păr la 40 de ani